Blåmerker av ingenting

På ferie i Spania en uke, oppdaget jeg en del blåmerker på kroppen. Fikk blåmerker av bhen etter Go Kart kjøring. Blåmerker i annsiktet etter å .

Jeg har et problem som blir bare værre og værre. Jeg får blåmerker av ingen ting, holder at jeg bare dunker forsiktig borti noe. Men legen mente at de ikke var noe å bekymmre seg over. Så det kan sikkert i tilfeller vise til sykdom, . Har deres barn mange blåflekker? Andre som har barn som fort får blåmerker? Aner ikke hva jeg har vært borti denne gangen heller.

Får blåmerker for ingen ting, oftest på benene. For dager siden våknet jeg med et enormt blåmerke på låret. Har også oppdaget at jeg kan få blåmerke av å bare klemme meg selv litt rundt håndleddet. Det ska altså ingenting til før jeg får dem. Jeg fikk blåmerker av ingenting en periode, men da hadde jeg tatt smertestillende veldig lenge. Da å fikk jeg beskjed på apoteket om at det . I det ene øyeblikket får jeg blåmerker av ingenting, i det neste støter jeg borti noe og tror jeg får et skikkelig blåmerke, men så blir det ikke . Hvorfor får jeg ikke blåmerker?

Hørt at man kan ha kreft hvis man får blåmerker av ingenting! Men har det noen betydning at jeg ikke får? Hei, Etter nattens festing har jeg oppdaget en hel haug med blåmerker, på armer, bein og i. Når jeg prøver å se hva det er derimot, ser jeg absolutt ingenting! Dessuten er det vel ikke slik at du har blåmerker som er på utsatte steder som. Og enda en liten ting: i det siste så har jeg fått masse blåmerker.

Jeg kan komme litt borti en bord kant og så har jeg DET . Han får blåmerker som dette, sier Magnhil og viser fram den meget. Men vanlige blåmerker gjør ingenting, selv om det ser ut som at han blir . Det finnes ingen andre sår eller blåmerker, ingenting under fingerneglene, ingen forsvarsskader. Det kan bli skader og blåmerker.

Men man oppnår ingenting uten å ofre noe. Det er blitt varemerket til guttene.

Comments have been closed/disabled for this content.