Vondt i magen venstre side

Som tidligere nevnt skyldes dette det meste av . Små barn angir ofte vondt i magen ved infeksjoner andre steder. Jeg har hatt vondt i magen i lengre tid.

Spesielt ned til venstre under navlen, men av og til på den andre siden også. Hei, for ca en måned siden begynte jeg å merke et ubehag til venstre i magen, i området bak og under de nederste ribbeina . Galleblæren er et pæreformet organ som befinner seg under leveren på høyre side i øvre del av buken. Milten er et relativt skjørt organ som befinner seg i øvre venstre .

Jeg føler at magen min er litt øm og sår på en måte. Har vondt på venstre side for navlen min og nedover. Noen fler som har vært borti dette og . Kule på venstre siden av magen – Kropp og helse. Divertikler – utposninger på tarmen – Helsebiblioteket. Da befinner smertene seg nederst på høyre side av magen. Smertene kan komme og gå eller være . Ved akutt blindtarmbetennelse vil du ofte bli kvalm og få feber også, ifølge . Det siste døgnet har jeg hatt smerter nederst i venstre side av magen, i samme region hvor eggstokken ligger.

I natt var jeg så bekymret at jeg . Vondt i magen venstre sideinnlegg12. Magesmerter – hva kan det være? Har du smerter nedover mot høyre side av magen? BufretLignendeHar du smerter i øvre del av magen. Selve utspilingen gjør vondt – også selv om det bare er luft.

Men hvis ledsaget av oppkast og løs avføring eller ikke, så må du velge en lege. Det er ikke super vondt men kjenner hele tiden en . Er det noen andre som har vondt i magen å venstre side, rett under ribbeina? Hadde det da tiden før jeg ble syk (kyssesyke) og i perioden . Har hatt en rar smerte nederst på magen på venstre side, fikk det først igår.

Enkelte ganger får jeg stikk nederst i magen på venstre side. Har fått bevisst at jeg ikke har . Har du vondt i venstre side av magen kan du regne med at problemet sitter i den nedadgående tykktarm. Folk har ofte vondt der, og vanligvis er det luftsmerter.

Comments have been closed/disabled for this content.