Nå har jeg hatt vippe extensions på i snart uker og det er derfor på tide. Dere kan lese litt mer om dette på bloggen til nydelige Tonje HER. Månedens behandling på signaturklinikken.

Les også månedens behandling i mai (Restylane Fresh Look), . MIN MOTE SKRIVER OM VIPPEEXTENSIONS- og har intervjuet Eger Skin Clinic i den forbindelse. Emilie er ofte sett i Costume og Det Nye og blogger på bl. Følelsen av å endelig ha lashes on fleek igjen er ubeskrivelig.

Jeg valgte å ta en pause fra vippe-extension en periode, da dette er noe man . Jeg har nettopp kommet hjem fra salongen jeg har tatt vippe extensions i. Hadde så store forhåpninger og trodde jeg skulle bli så fiin, men nei. Jeg har vært gjennom mange vippeserum gjennom årene og prøvde nå det nye. Du har flotte vipper å trenger ikke extensions. Det å sette på å fylle på vippene en . Posted at 13:29h in Blogg by Nina Comments.

LVL er en revolusjonerende ny vippeløft-teknikk fra England som løfter, gir volum og mørkner dine egne naturlige vipper uten bruk av vippeextensions, lim eller . Vippeextensions gir det naturlige look av lange, flotte øyevipper som alle kvinner drømmer om!

AVDARER MOT BILLIG EXTENSIONS: Ukentlig får makeup-artist. Det er ikke farlig å ta vippe-extensions hos noen som kan det, påpeker makeup-artisten. Dette er blogginnlegg fra blogg. Derfor fant jeg ut at jeg ville benytte meg av skjønnhetstriks før jeg dro på tur: vippe-extensions, farge brynene og fikse neglene!

Hvordan få mest mulig ut av vippene dine uten vippe extensions. Det er mange der ute som setter på vippe extension, med både vellykkede og mindre . Noen har blefaritt uten å vite om det, før de setter på extensions. Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress. Bildet viser Louise Angelica Riises vippeextensions rett etter applisering. Her vil det komme innlegg om nye trender innen vippe-extensions, bryn og Shellac. Tusen takk Lotta for så fin gjennomgang.

Ingenting gjør meg mer glad hvis kunder min er . Tag: vippe extensions bergen blogg. Nå har jeg sponset enda en hyggelig blogger fra Bergen, nemlig Amalie Trengereid.

Comments have been closed/disabled for this content.