Jeg driver og eksperimenterer om dagen. Jeg tenkte jeg skulle finne ut om jeg kunne kombinere kaffe og proteintilskudd og råkako. Jeg fikk for en tid tilbake spørsmål om jeg hadde en oppskrift på iskaffe, noe jeg ikke hadde.

Men har gått å tenkt litt på denne iskaffen og i dag . For to år siden blogget jeg om en hjemmelaget iskaffe-oppskrift, og jeg hadde helt glemt den bort. I går kom jeg på at jeg hadde den i arkivet et . Slik lager du hjemmelaget iskaffe – få eksperttipsene fra Godt.

Liker du å iskaffe som ikke er søt, er det bare å sløyfe sukkeret helt. Ingredienser til glass: 1-dl sterk kaffe g kakaomasse g kakaosmør ss agavesirup. Soyamelk eller hjemmelaget nøttemelk. Kom deg hjem og mekk din egen billige og enda bedre iskaffe!

Hjemmelaget iskaffe er bare nydelig, og ja – så mye mer økonomisk. Inntil høstmørket senker seg og behovet for varme kopper te melder seg for fullt, nyter jeg for tiden hjemmelaget iskaffe. Det sies at det skal være bra å drikke varm væske på varme dager, men det hjelper ikke: Når solen er på sitt høyeste og dagen på sitt varmeste, . Del deigen i 2-emner og form til brød.

Legg brødene i smurte former eller i bakepapirkledt langpanne med litt bakepapir mellom hvert brød.

Hei, jeg lurer på hvor i ovnen jeg skal steke grovbrø altså øverst, nederst eller midt i. Grove brød i form steker du på nederste rille i ovenen. Det finnes hovedsakelig to måter å steke brød på hjemme, enten i form eller såkalt rundsteking uten form. Jeg liker å variere, men foretrekker å . Del i to like deler og form to brød som du legger i formene. BRØD PÅ 1-2-3: Prøv deg som baker hjemme – imponer med. Det er ikke så mye som skal til – du lager et fantastisk brød med bakebolle, sleiv, brødform og en vekt. Hva er viktig å tenke på når jeg skal steke brødet?

La dem steke et par minutter, ta så ut stekeplaten og pensle på nytt brødene med vann. Brød i langpanne betyr å bake fire grovbrød samtidig. Putt langpannebrødet av grov rug og hvete i frysen, så får du alltid fersk brød til hverdagen. Helt grovt brød eller rugbrød kan også lages med så mye vann (opp mot av mel og korn), at det blir nesten en grøt.

Hvis man vil bruke mye rug i brødet, kan . Hvis du sliter med å trylle frem flotte brød på kjøkkenet, kan du justere. Viser det bare 9 må du steke det litt til. I en vanlig stekeovn er steketiden for finbrød uten former ca.

Comments have been closed/disabled for this content.