Snitt for å komme inn på politihøgskolen

Ha minimum karakteren i norsk hovedmål (skriftlig) fra videregående opplæring (snitt av standpunkt- og eksamenskarakter); Fylle minst år . Studenter som ikke møter til studiestart, mister studieplassen sin med mindre fravær er godkjent av lærestedet man har kommet inn på. Veldig forenklet kan man si at 45. Når jeg er har jeg tenkt å søke på PHS, hva ligger snittet på der?

Jeg er god nok fysisk form til å komme inn, antagelig sykisk og! FishingMoby: Hvor vanskelig er det å komme inn på politihøgskolen? Stavern og Kongsvinger har rundt 4.

Poenggrensene for å komme inn på Politihøgskolen øker. Dersom du har et gjennomsnitt på vil du få karakterpoeng. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Annen utdanning: Har hørt det er høy konkurranse for tiden for å komme inn på politihøgskolen. Det jeg lurer på er: teller karakterer . Planer for fremtiden: Hvilke muligheter vil jeg ha til å. Tråden for opptak til Politihøgskolen 20- Annen. Politiet svarte leserne – Nyheter – Dagbladet.

Hvordan komme inn på Politihøgskolen? Har snittkarakter mye å si for å komme inn på en politihøgskole, eller er det viktigere med de opptakskravene som står på phs. Jeg har et sterkt ønske om å komme inn på PHS til neste år.

Jeg får ekstra alderspoeng og videreutdanning-poeng så snittet mitt ligger på . Godt over 25håpefulle personer søker hvert år opptak til Politihøgskolen her i Norge. For å komme inn stilles det strenge fysiske krav. Men det samme her, eksamenen må komme først. Lite vits i å naile opptaksprøvene om jeg uansett har for dårlig snitt til å komme inn.

Det er blitt færre og færre fysiske krav for å komme inn på Politihøgskolen de siste årene. Vi mener at alle som skal være politi i dag, må ha en . Skal nå søke PHS og lurer på om det er noen som har noen tips til hvordan. JA, også ble jeg fortalt at snittet mest sannsynelig ville være lavere i år,. Jeg har drivet å sett litt rundt over alt, spesielt på phs.

Er det de minste konkurransepoeng, gjennosnitt eller det høyeste den. Jeg har tenkt å søke på det, kommer jeg inn vil jeg helst unngå vanskelige ting. Snittet ble ikke høyt nok til å komme inn på Politihøgskolen. Enten kunne jeg grave meg ne eller så kunne jeg kjempe . Opptak ved Politihøgskolen forutsetter plettfri vandel.

Til tross for svakere norsk økonomi er kravene for å komme inn på. Normalt tar NHH inn 4studenter, men erfaring viser at en liten andel slutter i. Bare Politihøgskolen i Oslo hadde flere førsteprioritetssøkere med 1898.

Comments have been closed/disabled for this content.