Jeg har den siste tiden vært plaget med kløe over hele kroppen. Klør mer om natten enn om dagen.

Hei, de siste to dagene har jeg hatt ei helvettas kløe over hele kroppen. Jeg kleiet i natt, men ikke like mye som natten før. Jeg klør når jeg blir trøtt, over hele kroppen, og det skjer uavhengig av om jeg ligger i senga, sitter og hangler over pensumbøkene eller er ute .

En mann er er plaget av en intens kløe over hele kroppen. Dersom kløen er mest uttalt om natten kan man forsøke en av de gamle . Har vært plaget av kløe i maven (over navleområde) siden midten av november. Det klør over hele kroppen, og ikke bare på magen. For ca tre uker siden, begynte jeg å få intens kløe over hele kroppen. Omtrent av alle gravide får plager med kløe i svangerskapet.

Det kan også klø andre steder på kroppen. Kløen er gjerne mest plagsom om natten.

Alt fra penicillin til parfyme og overgangsalder kan gjøre deg gal av kløe,. Dama mi klør på hele kroppen om natta. Umulig å få sove – bruker 3-timer før jeg sovner hver natt, og nå er det . Noen ganger skyldes kløe i huden sykdom andre steder i kroppen. Jeg har fremdeles lite sår, men følelsen er over hele hodet. I natt var den verste så langt, så i dag gikk jeg til innkjøp av lusekam og kur, uten at. Det finnes flere hudlidelser som kan gi kløe i hodebunn og ellers på kroppen.

Har prøvd hydrokortison-salve jeg, men det funka ikke i natt iallfall. Kløe over hele kroppen kan skyldes alt fra graviditet til lupus. Få en oversigt over årsagerne til kløe over hele kroppen – og læs om hvordan den behandles.

Jeg hadde utslett over hele kroppen en gang også, klødde så mye. Plagsom kløe kan oppstå ved en lang rekke leverlidelser (hepatisk kløe). Hun klør seg så masse, spesielt på natten, på magen, i nakken og litt på bena.

Sykdom i leveren kan forårsake plagsom og langvarig kløe. Jeg er overrasket over hvor tørr jenta vår er i huden så her må vi smøre ofte! Jeg har vært sikker hele livet men nå er jeg ikke sikker lengre. Advarsel: Du vil trolig kjenne at det begynner å klø over hele kroppen etter å lest artikkelen. Stadig flere nordmenn sliter med uønskede gjester i . Bruk gjerne en fetere krem om natten. Hadde forrige uke sex med en prostituert i utlandet.

Etter rundt minutter begynte jeg å klø over hele kroppen. Men jeg er plaget av tørr hu og tenkte at kløen nok var utløst av stress og eksem. Kløe på kroppen og utslett på hender; skabb, eksem eller elveblest?

Jeg brukte å klø litt på magen da jeg var gravi men ikke over hele kroppen. Det er verst på kvelden og om natta.

Comments have been closed/disabled for this content.