Ingers rugbrød Inger Kløkstad slanking diett ILDSJEL: Inger Kløkstad utvikler stadig nye . Brødet inneholder mindre karbohydrater enn vanlig brø mer protein og mer kostfiber. Karbohydratinnholdet er omtrent halvparten av vanlig grovbrø men .

Jeg har i min oppskrift brukt sunn rapsolje og lite salt. Brødet er 1 grovt, innholder lite karbohydrater og er nøkkelhullsmerket. Tilsett solsikkeolje og Crème fraîche, og visp alt sammen.

Bland alt det tørre sammen i en annen bolle.

Hell dette så oppi bollen med det. Camilla Harbu Bielecki og Inger-Lise Kvås. Dette ble riktig så gode brød for de som lever på . Oppskrifter for ingers lavkarbobrød. Ingredienser: Vann, sammalt hvete (1 ), hvetegluten, hvetekli ( ), hvetemel, havrefiber ( ), solsikkekjerner, linfrø, gjær, havregryn ( ), rapsolje, . Her er sunne brød og knekkebrød for deg som liker lavkarbo.

Jeg har også noen oppskrifter her på bloggen min og lavkarbo brød kan du. I Hjemmet denne veka var det oppskrifter på div lavkarbo-brød. Ingers lavkarbobrød (finnes på Kiwi iallefall), Fedon sitt lavkarbo . Fikk denne oppskriften av en venn for en tid tilbake, og har laget brødet en del siden. Etter flere forespørsler etter oppskrift har jeg nå tatt . Og det var veldig vellykket, brødet smaker nydelig og er faktisk enkelt å bake . MÅLET ER Å GI GODE LAVKARBO TIPS, OG OPPSKRIFTER. Brødene Fiber og Frø, Ingers Lavkarbobrød og Fedon sitt lavkarbo brød . Dette var så utrolig godt at jeg blir nødt til å bake brød i morgen! Derfor har jeg testet ut en oppskrift på lavkarbobrø og til min store glede . Gjentar oppskrift og fremgangsmåte her.

Dette brødet fra norgesbakeriet har følgende næringsinnhold: Per 100g vare:. Anbefaler likevel Ingers Lavkarbo mer om du finner det. Denne gangen har jeg fulgt oppskriften på Ingers Lavkarbobrød som jeg fant på nettet.

Jeg triksa litt, da – men det gikk forbausende bra ;-).

Comments have been closed/disabled for this content.