Eksperttipsene du bør prøve for å stramme opp lår og legger. Oppskriften til hvordan du kan nå dette målet gjennom trening og et sunt kosthol. Strammere lår og mindre fett, som burde resultere i mindre lår om man trener og spiser . Skal du få slankere lår, er det nødvendig med et balansert forhold mellom fett og muskulatur. Det finnes også noen øvelser du kan gjøre som vil . Jeg er ei jente på snart år og synes lårene mine vokser mer og mer. Jeg er veldig smal i midjen og har en veltrent overkropp.

Jeg lurer på om du kan gi meg noen tips til hvordan jeg kan få mindre lår. Det er fullt mulig å trene slik at du får mindre lår, men du må også regne med å miste fett andre steder på kroppen. Det er vanskelig å øke forbrenning lokalt, . Du kan få mindre lår og mage ved å leve en sunn livsstil, kombinert av et. Og ossen kan man få mindre mage?

Hvordan bør du trene utholdenhetstrening? Lurer rett og slett på hvordan type trening jeg skal drive med for å få mindre lår, har ganske grove lår, og sliter med å komme inn i en del bukser . Få svaret her og se hvordan du forvandler dem til dine livs flotteste lår. Slik unngår du å få større lår blir større uten å hoppe over treningen. Kjæresten min syns hun har for store lår. Også spør hun meg hele tiden hvordan hun skal trene for å få bort fettet og erstatte det med muskler. Få bort cellulitter og ridelår med kaloritelling og trening, lover.

Folk kan spise det de liker, men bare mindre av det.

Comments have been closed/disabled for this content.