Fastlege oslo anbefaling

Målet var da å gjøre det enklere for folk å finne en god fastlege. Etter en million besøk utvidet vi . Veldig flink lege, hyggelig og tar deg på alvor.

BufretLignendeLes vurderinger om leger og andre behandlere. Tror jeg skal bytte fastlege også, noen som har noen gode. Noen som kan anbefale en bra fastlege i bydel Sagene? Oslo, da jeg er villig til å reise litt utenfor .

En ny nettside gir deg mulighet til å sette karakter på fastlegen din. Overskriften sier vel det meste. Jeg er altså på jakt etter en ny fastlege. Gjerne i området Majorstuen, eller sentrum. Du er velkommen til å bytte fastlege til oss i Oslo Akershus. Den beste og letteste måten å få anbefalinger om en ny fastlege på, er fra . Fint om noen kan komme med anbefalinger :).

Min fastlege er på sørlandet (flyttet til Oslo i september 2015) og jeg har ikke. Må si at de er utrolig dyktige og særdeles hyggelig.

Er det noen som anbefaler noen gode, tålmodige leger som også gjerne GIDDER å slå opp ting og finne ut . Jeg skal bytte fastlege (ny-flyttet til Oslo). Jeg trenger en ny fastlege med i hvertfall en snev av ME-kompetanse i Oslo. Anbefaling av fastlege i Oslo som har kunnskap på ME? Har du en lege å anbefale til ME-syke?

Vi mangler spesielt anbefalinger til gode fastleger for ME-pasienter i Nordlan Nord-Trøndelag, Sogn- og Fjordane, . Man får kanskje en lege anbefalt eller hører om vedkommende gjennom bekjente. Ellers har også legeforeningen utarbeidet en side som heter . På et nytt nettsted kan du se hvilken karakter din fastlege får av andre. I Oslo er det nesten 5fastleger.

Hun leverer varene, skriver en gjøvikenser om legen som har fått flest anbefalinger på lista. Skal få meg en fastlege i Oslo, og tenkte jeg kunne spørre her om det er. Klart du kan være heldig, og få anbefalt en strålende lege, etter dine . Derfor lurer jeg først og fremst på om noen har en anbefaling av flink fastlege og gynekolog, en de er fornøyd med og som kan litt om dette! Jeg blir ikke tatt seriøst hos min fastlege, og ønsker nå å bytte! Flink fastlege i Oslovest-området!

Håper noen har noen anbefalinger.

Comments have been closed/disabled for this content.