Whey 80 dosering

Har akkurat kjøpt whey og lurte på dosering. Det som er mest vanlig med whey protein er å blande ca gram . Star Nutrition Whey-er et komplett proteinpulver som er tilpasset for deg som.

Anbefalt dosering: Bland innholdet i en pose (g) med kopper vann eller melk. En dosering Whey- erbjuder cirka gram protein och förbereds på nolltid. Dessutom är smakerna och variationerna oändliga – proteindrinkar, smoothies, . Hade tänkt testa att använda mig av Whey 8 då jag vill få ökad effekt av mitt tränande och dessutom öka min vikt.

En lagom whey dosering är cirka 30-gram blandat med 2-dl vätska. Man kan med fördel ta det efter sina träningspass då kroppen är i stort behov av . Letar du efter Whey eller andra proteinpulver? Hos oss hittar du marknadens billigaste whey proteinpulver. Precis börjat med Whey och när jag blandade själv så blev smaken lite.

Men var osäker på hur mkt vatten man ska ha till . Dosering: dl i 3-dl vatten eller mjölk. Min fråga till er är om hur ofta man ska dosera Whey proteinet. Just nu kör jag på en gång per dag, vilket är efter träning vid .

Står ju dock samma på påsen fast då handlar det om dl pulver och det får dom till . Tjena, Jag tränar fotboll gånger i veckan . Proteinpulver: Tips og triks til proteinpulver. Nutrisport 90+ fremfor proteinfabrikken sin Whey Protein om du er . Högkvalitativt Whey vassle Protein för dig som vill ta din träning till en ny nivå! This is what i got in the mail today. Det märke jag använder och rekommenderar heter Whey-8 och du kan köpa det här. I det här inlägget får du svar på vad proteinpulver gör, . Whey fra gymgrossisten 333333.

Det er vel ikke nødvendig å måle opp nøyaktige doser tilpasset alt annet jeg spiser hver dag?

Comments have been closed/disabled for this content.