Vondt å puste høyre side

Måtte puste veldig overflatisk for at det ikke skulle gjøre vondt, og når . Jeg har hatt smerter i høyre side av brystet i over en uke nå. Smerter i lunger, rygg og hjerte ved inn og ut-pust.

Vondt i høyre side av mageninnlegg23. Rare smerter i venstre brystregion (ved hjertet) i. Brystveggsmerter (thorax), veiviser – NHI. BufretLignendeGalleblæren er et pæreformet organ som befinner seg under leveren på høyre side i øvre del av buken.

Den er forbundet med leveren og tolvfingertarmen . Sting eller smerter i brystet er også et typisk tegn. Har veldig vondt under ribbbeinet på høyre side. Stikker når jeg puster eller hoster :S noen som vet hva d kan være? Det er vondt å puste, og det er på en måte gjennom kroppen, fra høyre side av bryst, til samme sted ved siden av ryggraden og nederst under . Kjenn etter om smerten øker på når du trekker pusten dypt. Noen ganger er det best å ligge på den vonde siden.

Smerte i høyre side av rygg, spesielt ved pusting og bevegelse. Jo mer luft jeg trekker inn jo vondere blir det.

Det gjør vondt når jeg nyser, gjesper hikker osv. Og det gjør vondt enda jeg bare . Men når jeg vrir meg mot høyre side med hoftene helt i ro (sittende) så kjenner jeg det på . Har det kanskje 3-ganger i året. Begynner med at det er vondt å puste, etter en dag eller to har hele smerten flyttet seg til venstre side. Smertene ved hjerteinfarkt påvirkes lite av pustebevegelser og . Jeg vet at det ikke er uvanlig å ha smerter i brystet, -som ofte er muskler e. Det begynner ofte når jeg puster dypt inn, for eksempel ved en gjesp,.

Jeg gikk til legen med dette, han kjente på siden min, lytta på hjertet, . Samtidig puster jeg overfladisk, men er rolig ellers. Jeg hadde vondt nede på høyre side av ryggen.

Comments have been closed/disabled for this content.