Vondt nederst i magen

Gjør det vondt ute i sidene nederst i magen og nedover i lysken kan smertene stamme fra eggstokker eller eggledere. Men slike smerter kan også stamme fra . Symptomer: Kramper i sentrum av magen som kommer i bølger. Gynekologiske tilstander gir ofte smerter nede i magen på den ene eller på.

Små barn angir ofte vondt i magen ved infeksjoner andre steder. Jeg plages med smerter nederst i magen. Til å begynne med hadde jeg kun vondt på høyresiden i lysken, men nå har det bredt seg ut i hele .

Smerter nederst i magen – uke – Graviditet. Vonde smerter nederst i magen – Graviditet, spedbarn. Underlivssmerter, veiviser – NHI.

Stort sett skyldes smerter i magen for mye luft. Men om smertene er kraftige kan det være tegn på en mer alvorlig tilstand. Jeg har veldig vondt i magen, høyre side ved navlen. Det er så vondt at jeg nesten svimer av, det blir vondere og vondere til det treffer et punkt der det blir . Smerten sitter nederst i magen, og det er vondt om jeg trykker på. Tviler på det er blindtarmen, da jeg ikke kjenner det spesielt i ene siden, men . De siste dagene har jeg hatt mensvondt av og til, og i tillegg noen sterke smerter nederst i magen.

De smertene kommer selv jeg sitter helt i ro, . SVAR: HeiDet kan være at det er vondt fordi kjæresten din har kommet litt langt inn og støtt mot. Og vær gang vi har ssex, så får jeg vondt nederst i magen. Jeg får ofte vondt nederst i magen. Jeg kan ikke gå særlig langt 2-3meter før det gjør vondt. Kvinner med endometriose får smerter fra bekkenhulen, altså helt nederst i magen.

Etter fødselen for en uke siden har jeg hatt vondt nederst i magen på sidene. Er vondt når jeg går så jeg går liksom å vagger. Så fikk Amanda (20) vite at hun hadde uhelbredelig kreft. Fikk beskjed om at hun kunne dø før jul i fjor.

Er iallefall vondt nederst i magen. Har du funnet ut hav som plager . Enkelte ganger får jeg stikk nederst i magen på venstre side. Vondt i magen nederst på venstre side. Har fått bevisst at jeg ikke har .

Comments have been closed/disabled for this content.