Vondt i navlen gravid

Diskusjoner › Generelt om svangerskapBufretLignende13. Lakris når du er gravid eller ammer.

Stikkende smerte ved siden av navlen25. Rundt uke fikk jeg veldig vondt i navlen, og det var skikkelig. Jag hade också det problemet som gravid.

Tviler på jeg er gravid woot lol.

Får det normalt når jeg sitter og skal reise meg eller strekke ut kroppen. Intens smerte fra midt i navlen og ned til . I de siste ukene har jeg fått mer og mer vondt ved et punkt millimeter til høyre for . Har fått urinveisinfeksjon med smerter nederst i magen og smerter rundt navlen; spesielt på høgre side og nedenfor navlen. Hei, Jeg er gravid (år), uker på vei og har stort sett vært i fin form.

Tenker du på å bli gravi eller har du allerede prøvd en stund uten. Med fare for å høres ut som en mega-hypokonder, så lurer jeg på om noen vet hvorfor jeg har vondt i magen? De typiske symptomene er smerter rundt navlen tidlig i forløpet.

I så fall kan du eventuelt ha en graviditet utenfor livmoren.

Selve utspilingen gjør vondt – også selv om det bare er luft. Visste du for eksempel at navlen din kan inneholde over 1400. Graviditet eller svangerskap er navnet på tiden fosteret tilbringer i. Hvis du ikke har pleid å ta en grundig vask av navlen tidligere, kan det altså . Navlen min lukter vondt og verker hele tiden.

Kommer sånn hvit guffe når jeg klemmer på den. Sånn har den vært helt siden jeg var liten, hender . Uønsket væske, stram lukt og oppsvulmede kroppsdeler hører også med til en normal og vellykket graviditet. Her er ti av de rareste og ekleste . Og ja, det er faktisk like ille om det er jeg selv som tar i den navlen eller.

Smerte, uavhengig av hvor den er eller hvor sterk den er, er alltid et symptom på noe, selv om det ikke alltid er noe alvorlig. Du trenger ikke å overreagere eller .

Comments have been closed/disabled for this content.