Vondt i magen etter mat

Symptomene kommer typisk etter måltider eller i forbindelse med stress. Unngå mat som gir luftutvikling, og sterke krydder. Symptomer: Kramper i sentrum av magen som kommer i bølger.

Smerten er plutselig og intens, spesielt etter at du har spist noe som inneholder fett . Funksjonell dyspepsi er en tilstand karakterisert ved gjentatte episoder eller kroniske plager med ubehag fra øvre del av magen. En grundig utredning vil ikke . Fant ikke noen tråd på dette, så jeg poster denne: I den siste uka har jeg blitt kvalm og fått vondt i magen hver gang jeg har spist mat.

Jeg er veldig plaget med mye vondt i magen, smertene sitter øvre del av mageregionen, og det blir alltid verre under og etter måltider. AnonymforuEller det kan selvsagt være noe helt annet. Det er også vondt ulike plasser når jeg trykker på magen. Men det virker som det er mest . Mange må på toalettet under eller etter et måltid fordi de har en såkalt.

De får også mer vondt når mage og tarmer utvides (slik de gjør ved mye luft) enn friske . I flere mnd vært plaget av mye vondt i magen og diare. Magesekken kryster og elter maten og tilsetter bakteriedrepende saltsyre og. Vedvarende ubehag i magen, nedsatt matlyst og tap av vekt er andre varselsignaler.

Noen matvarer kan føre til oppblåsthet og utvikling av gasser som lukter vondt. Det er vanlig at personer med pankreasproblemer sier at de ikke tåler fet mat. Jeg hadde noe lignende da jeg var ungdom en gang, men da gikk det over etter et par dager og jeg dro ikke til lege. Ved magesår i magesekken vil man ha sugende sviende smerter i epigastriet etter mat, og da spesielt sterk . Er det øverst i magen du har vondt? Måltid kan utløse gallesteinsanfall og pankreatitt.

I en normal mage utvider den øvre delen av magesekken seg etter et måltid. Smerter ved ulcus kan oppstå i fravær av matinntak, . Opptil 300–4milliliter av maten kan oppbevares i den øvre delen av magesekken . Jeg har jobbet i min faste fulltidsjobb i over et år, 1 fast etter. Jeg har slitt med løs mage, vondt i hode, slitt med pusten og stadig hatt . Jeg har så lenge jeg kan huske hatt problemer med oppblåst mage.

Jeg får vondt etter at jeg har spist; det føles som om maten blir liggende i . Du kjenner et ubehagelig trykk øverst i magen, er oppblåst, stinn og litt. Plagsom oppfylthet etter måltid; Tidlig metthet; Epigastriesmerter . Dersom man ikke har spist på en hel dag og så spiser et måltid er det ikke uvanlig at man får vondt i magen. Ved uregelmessig matinntak, særlig når det går .

Comments have been closed/disabled for this content.