Vondt i låret

Det å ha vondt i låret og nærliggende strukturer kan være smertefullt. Mest sannsynlig i vastus lateralis. Smertene kommer når jeg skal løpe fort, reise meg opp .

Har også vondt i leggbeinet, øverst under venstre kne og litt nedover og vondt på innsiden av kneet, i beinet i overgang kne – lår, der. Jeg merket stor forskjell, da jeg sammenlignet låret som var smertefullt med det andre låret. Dessuten var det litt vibrasjoner i det vonde låret. I går morges da jeg sto opp kjente jeg at jeg hadde vondt på fremsiden av låret og antok at jeg sikkert nok hadde slått meg borti noe dagen før . Smerter i lysken, setet eller hoften, utstrålende smerte til utsiden av låret og.

Hofteslitasje gir smerte i lysken og det er vondt og vanskelig å rotere hoften utover. Pasienter vi møter i allmennpraksis har av og til symptomer og funn som forvirrer oss. Denne pasienten hadde smerter som først ga mistanke . Denne tilstanden er en skade på eller trykk mot en hudnerve øverst på låret (nerven cutaneus femoris lateralis).

Nerven formidler kun sanseinntrykk fra forsiden . Området som er vondt strakk seg nå fra lysken, nedover innside lår og mot baksiden av kneet. Det verket og brant lett, akkurat som følelsen av . Håvard fikk vondt i beinet på skoleturen, og klarte ikke gå ett skritt til.

Det kjennes i grunnen ut som om jeg brenner meg på noe glovarmt, og det svir. Det er kun i det ene låret, på yttersiden ca . Nå har noe rart og vondt skjedd i venstre låret mitt. Fra skrittet, midt på fronten av låret og nedover, gjør det vondt. Ved smerter i lår eller legg anbefales det å oppsøke en kiropraktor. Ta kontakt med Sandefjord Kiropraktorklinikk for en konsultasjon. For to dager siden merket jeg at jeg hadde veldig vondt i låret.

Vondt i kroppen, spesielt låret. Sparker fotball deretter KJEMPE smerter forann på låret. Gynekologi og graviditet – Doktoronline – Forumforum. Det begynte på den tiden jeg ble gravid. Jeg har i flere uker nå hatt vondt i låret.

Smerten sitter på innsiden av låret og stråler litt opp . Dyp venetrombose er blodproppdannelse i venene i leggen, låret, bekkenet samt arm- og skulderområdet. Særlig når jeg går i nedoverbakker får jeg skikkelig vondt i lårene, kan vel egentlig si at smerten er jevnt fordelt i hele muskelen på fremsiden . Elsker å gå turer,jogger også en sjelden gang.

Comments have been closed/disabled for this content.