Vondt i halebeinet etter trening

Treningsforum er Norges største side om trening og kosthold for alt om. Vondt i halebeinetinnlegg2. Men særlig kvinner, ofte etter svangerskap, er mer utsatt for vondt i halebenet enn andre – noe som.

Nå har jeg nesten ingen smerter, sitter og går normalt, men får smerter i halebeinet etter trening. Dette går igjen over etter en halvtimes tid. Halebeinsmerter (coccygodynia) er definert som smerte i halebeinet eller omliggende vev. Tilstanden oppleves gjerne som en skjærende og vedvarende smerte .

Siden halebeinet er det svakeste punktet er det det som gir etter, og det vil kunne . Jeg har hatt problemer med halebeinet mitt! Jeg falt på snowboard da jeg var år, og hadde veldig vondt en ukes tid etter det, men så gikk det . Jeg hadde da veldig vondt på siden av halebenet når jeg beveget meg. Svar: Smerter til siden for halebenet etter trening – overbelastning av . Men i tilegg driver jeg med egentrening. Hver kveld tar jeg 2situps, men problemet er at jeg får så innmari vondt i halebeinet. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.

Yoga trening på torsdag, og nå har jeg kjempe vondt i halebeinet.

Går du lenge med et vondt eller feilstilt haleben, kan det endre hele. Jeg får vondt langt nede i ryggen ved halebeinet etter gulvvask og gåturer på hardt. For et par dager siden fikk jeg plutselig fryktelig vondt i halebenet.

Det gjør vondt når jeg kjører øvelser som roing, markløft eller løfter ting opp fra bakken. Etter det skjedde syns jeg også det var anerledes å sitte på dass å drite. Hei, jeg har begynt å trene og har etter det fått vondt i halebenet.

Er det vanlig i en begynnerfase med trening? For meir enn år siden datt eg på baken på trening og knekte halebeinet. Det var ikkje veldi vondt, men eg kjente noko skjedde.

Var til lege noken mnd seinare . I et normalt svangerskap er trening risikofritt og gir store helsegevinster. Unngå derfor øvelser i ryggliggende over fem minutter etter svangerskapets fjerde . Eg sprang 3km dagen etter å ha knekt ei tå eller to. Men når eg tok halebeinet klarte .

Comments have been closed/disabled for this content.