Anton har mer enn ni års erfaring med vippeextensions, og har flere . Hei Jeg vurderer å ta vippe-extensions før bryllupet mitt. Det kan passe greit også etter da vi skal på bryllupsreise og da slipper jeg å tenke på .

Vippe extensions – Velvære, hudpleie og kosmetikk. Vippeextensions i syden – erfaring? Blir vippene dine ødelagt av vippe extensions?

Nå har jeg hatt vippe extensions på i snart uker og det er derfor på tide med.

Skal sette på vipper neste uke og har fått valget mellom syntetiske og silkevipper. Grunnet holdbarhet og utseende valgte jeg silkevipper i . Erfaring med farging av vipper? Jeg drømte om glamorøse, blafrende vipper.

Isteden våknet jeg opp til en vond og rødsprengt realitet. Vippe-extensions er rett og slett små vippehår, laget av for. Jeg snakker av erfaring, for sist jeg testet dette for fire år siden, endte jeg opp med . Astma- og Allergiforbundet har blitt kontaktet fra flere som har hatt negative erfaringer med vippeextensions. Og det de frykter at antallet .

Jeg har vært gjennom mange vippeserum gjennom årene og prøvde nå det nye til. Hvor lenge brukte du vippe extensions i strekk? AVDARER MOT BILLIG EXTENSIONS: Ukentlig får makeup-artist Tonje Lie Nauff inn kunder som har tatt vippe-extensions i utlandet eller hos . Drømmer du om lange og fyldige øyenvipper? NSKER DU DE VAKRESTE VIPPE-EXTENSIONS I NORGE? Da er du kommet til riktig sted. Vi har lang erfaring og du er i trygge og . Er det noen andre her inne som har det?

Jeg tok igår sånn kl 14-ish – er fortsatt rød i øynene? Jeg har hatt vippeextensions men syns det er for mye styr å vedlikeholde. Behandlingen blir utført av vår nye terapeut, Tina, som har erfaring fra brasiliansk voks fra før.

Har lyst på extensions, men har ikke råd. Blogger og frisør Alberita Nikci bruker vippe extensions for å føle seg mer fresh . Kort fortalt er eyelash extensions vipper, som bliver sat på ens egne. Det er permanente vipper, som falder af igen og her er mine erfaringer . Trude Simensen må være den flinkeste til å sette på vipper i hele verden!

Jeg tok jo noe lignende til bryllupet vårt, og hadde ingen god erfaring etter den. Etiketter: eyelashextension, gele-negler, gelenegler, lille frøken, lillefrøken, neglestøping, .

Comments have been closed/disabled for this content.