Vg vektklubb bmi

Legg inn nåværende vekt, høyde og ønsket vekt, så får du vite din BMI og når du kan nå ditt mål. Vektklubb er en tjeneste eid av VG. Sjekk når du kan nå din idealvekt!

En anbefalt BMI ligger mellom 20-25. Gard Steiro; Politisk redaktør: Hanne Skartveit; Digitalredaktør: Ola E. Vanlige BMI-tabeller gjelder ikke for barn og unge under år. For å sjekke om barnet er overvektig, må du først legge inn barnets høyde og vekt i en BMI-kalkulator.

HAR INGEN SLANKEPLANER: Kjetil Gunnerud har ingen planer om å slanke seg. Han trives med en BMI på 3Foto: Line . For å regne ut din BMI kan du gå inn på dette nettstedet og skrive inn høyde og vekt. Husk først å trykk på knappen for metric så får du metriske veie- og . Om du er bred rundt magen, har høy BMI og høyt blodtrykk, er det større risiko for at du også sliter med humørsvingninger. Jeg kom over en annonse for VGs vektklubb i dag hvor man kunne taste inn sine mål, og få oppgitt sin BMI.

Jeg tenkte at jeg kunne prøve dette, og med friskt mot . Fagjuryen består foruten Drevon av klinisk ernæringsfysiolog Eli . BMI er en forkortelse for Body Mass Index, forholdet mellom vekt og høyde.

Her får du et raskt bilde på hvordan du ligger i forhold til å legge inn høyde og vekt. BMI er ikke så anvendelig på folk som har litt mer muskler enn gjennomsnittet. Tror denne vektklubben på vg har tatt litt av. Kom over denne side som har en BMI kalkulator, men det jeg fant mest. Har også hørt at vektklubben sin kalkulator utregninger skal være ganske bra, men det koster litt å være med der. VG som har den siden mener jeg.

VG virker jo enklest siden du kan melde deg inn for et år i slengen. Jeg blir betraktet som overvektig når jeg går etter BMI-indexen. VG sin vektklubb Generell diskusjon.

Selv mener jeg at jeg ikke er overvektig. Har en veninne som følger vg vektklubb, av ren nyskjerrighet spurte jeg.

Comments have been closed/disabled for this content.