Verdens beste grove rundstykker. Disse rundstykkene er luftige og fantastisk gode! Deigen er en fryd å jobbe me og resultatet deretter – Så.

Hver pølse deles i emner og rulles til rundstykker. Deigen setter seg litt når man triller rundstykkene ut. Når du har fått en fin deig så triller du rundstykkene ut med EN gang.

Bakeriet i Lom står bak denne oppskriften som viser deg trinn for trinn hvordan du lager gode rundstykker.

Hvert år selges tusenvis av rundstykker over disken i . Tenk at bare ved å rive litt gulrot og slenge sammen noen få ingredienser, så blir du belønnet med et . Det er ikke mye som er bedre enn hjemmebakte rundstykker! Jeg elsker lyden av klokken som tikker når deigen står til heving, og lukten av . Denne skal jeg absolutt prøve en dag. Det jeg hater med gjærbakst er nemlig eltingen og kjevling.

Jeg har elsket disse rundstykkene siden jeg var . I kveld fikk jeg skikkelig bakelyst og satt i gang og laget først en dobbel deig, veldig grove. Og trillet halvparten ut som Rundstykker .

Her kommer oppskrift på raske og gode rundstykker, som er veldig godt. På oppfordring fra lytterne legger vi ut oppskrift på perfekte spiselige energibomber. Rundstykkene kan varieres med ulikt dryss; valmuefrø, sesamfrø eller revet ost gjør seg godt på toppen.

Lag verdens beste rundstykker i dag. I dag vil jeg dele en oppskrift på hjemmelagde rundstyker. Disse baker jeg hele tiden og inviterer som regel hele familiem på besøk. Det enkle er ofte det beste sies det”, og jammen har de rett! Enklere rundstykker skal du lete lenger, og jeg må ærlig innrømme at det kommer . Lyst på noe godt til kveldsmat eller frokost?

Dekk rundstykkene med klede, og la dem etterheve til dobbelt størrelse, ca.

Comments have been closed/disabled for this content.