Utmattet hele tiden

Vil gjerne ha ALT som kan feile meg. Har slitt med dette i noen år nå. Det er derfor nødvendig med en ny time og mer tid hvis legen og. Boligen er perfekt og dyr, og jobbene gjerne flere for at det hele skal gå . Spiser du for lite, blir du utmattet.

Kroppen blir påvirket på flere måter, og utmattelse er et vanlig symptom. Folk som har møtt veggen eller er utmattet på grunn av sykdom, er slitne hele tiden.

Spesielt føler man at man mister kontrollen over sin egen tid og at alt føles hektisk. Vanlige fysiske symptomer på utbrenthet er trøtthet og utmattelse, . Jeg begynner å lure på hva det kan være med meg, og håper jeg finner et svar snart. På hans tid var det tuberkulose som var den vanligste årsaken, men i Norge og Europa i dag er det autoimmunitet som er den dominerende . Jeg har vært så sliten og slapp hele tiden.

Nå har jeg slitt med utmattelse i to år. I fjor sa legen at jeg hadde et virus i kroppen som gjorde meg utmattet, og i sommer fikk jeg kyssesyken . Hei, er trøtt og sliten hele tiden. Mange kan kjenne på følelsen av å være trøtt – hele tiden.

En viktig årsak er angst, noe som kan føre til søvnløshet og etter hvert utmattelse. Hei, jeg er utrolig trøtt og sliten nesten hele tiden. Jeg sover ca timer per natt i hverdagen og har utrolig problemer med å stå opp om morgenen. Hei Det er noe rart med kroppen min. Jeg føler meg utmattet uten grunn. Dårlig matlyst, men spiser likevel.

Er 1cm over bakken og veier kg. Jeg er trøtt og slapp hele tiden. Bare det å lage meg mat er et ork. Det hele begynte høsten 20da han følte seg sliten og tungpustet.

Overlegens råd til de som over tid føler seg trøtt, slapp og sliten, er å . Har hele tiden trodd det kunne være en mangelsykdom, eller et stoffskifteproblem. Følelsen av utmattelse kan være tilstede hele tiden, eller den kan komme uforvarende og helt plutselig – kreftene forsvinner og reservetanken er tom.

Comments have been closed/disabled for this content.