Trøtt og sliten

Her kan du lese om mulige årsaker til at du aldri føler deg helt uthvilt, og noen råd for å bli mindre trøtt og sliten. Synes du at du alltid er trøtt og sliten? Det er ikke sikkert at du bare mangler søvn.

NO: Stress er noe vi stadig utsettes for, noen kanskje mer enn andre. Og blir det for mye stress kan det ha skumle konsekvenser for helsa. Jeg har perioder hvor jeg er konstant trøtt og sliten. Jeg går rundt og er trøtt hele dagen og veldig trøtt når jeg legger meg for kvelden, og er .

Trøtt og sliten, og fikk svar fra lege om lave jernlager. Jeg er så trøtt og sliten for tiden. Føler meg helt fjern til tider, og det legger helt klart en demper på det sosiale livet. Det kan være flere årsaker til at du stadig føler deg trøtt og sliten til tross for at . Hei, jeg er utrolig trøtt og sliten nesten hele tiden. Jeg sover ca timer per natt i hverdagen og har utrolig problemer med å stå opp om morgenen. Når du blir trøtt og sliten av hverdagslige aktiviteter som å rydde huset eller luke ugress, kan det være et tegn på at hjertet ikke lenger er i stand . NULL ENERGI: Mange sliter med tretthet og lite . Man er trøtt og sliten når man er på jobb, og også når arbeidsdagen er over og man kommer hjem til ektefelle og barn.

Arbeidsgleden er borte, og man er fysisk . Løsning: Dersom du føler deg trøtt, sliten og lei i mer enn et par uker bør du gå til lege og eventuelt få behandling. Og er det noe forskjell på å være trøtt og sliten? Noen her som opplever at man er konstant sliten å trøtt? Man kan nesten sove gjennom hele dagen ? Den siste tiden har jeg følt meg såå . Can somebody tell me what is the exact difference between trøtt and sliten, and how to use them, in which context ? Føler du deg ofte sliten og trøtt mot slutten av dagen?

Grunnene kan være mange, men ofte kan små endringer i kost og livsstil løse problemet. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne, eller hva jeg skal gjøre. Jente på år, normalvektig og prøver å trene 3-ganger i uka.

Går du ofte gjennom dagen med et gjesp på lur? Og så er jeg sliten hele tiden, ikke trøtt men sånn sliten, ingenting er morsomt eller gøy. Jernmangel er en av de vanligste folkesykdommene, og det mange ikke vet .

Comments have been closed/disabled for this content.