Trines matblogg torsk chorizo

Jeg har her valgt chorizo som er en krydret, spansk pølse med . En ny video er klar på -kanalen min, og i dag kan jeg friste med en av mine favorittretter, nemlig torsk med chorizosalsa. Jeg elsker torsk, deilig fersk torsk, med fint hvitt fiskekjøtt – og som flaker seg bare du setter øynene litt bestemt på den.

En av de aller kjæreste torskefavorittene er ovnsbakt torsk med chorizosalsa og blomkålmos. Jeg pleier ofte å variere med andre rotmoser, som . Dette er kanskje en av de aller beste fiskerettene jeg har på bloggen. Alt harmonerer så innmari bra sammen.

En middagsrett jeg vil anbefale . Fisk er fastfood – det tar faktisk kortere tid å steke et fiskestykke enn å varme opp . Trine Sandberg, trinesmatblogg. TORSK MED CHORIZOSALSA, ASPARGES OG BLOMKÅLPURÈ – TRINEs MATBLOGG. Sitronmarinert torsk med squash, tomater, sukkererter og basilikumpesto – TRINEs.

Lun bulgursalat med chorizo, paprika og spinat TRINEs MATBLOGG. Spaghetti med chorizo i tomatsaus. Ha dl olivenolje i stekepannen, tilsett chorizoen, og la surre et par minutter.

Torsk med blomkålmos og chorizosalsa.

Stekt torsk med ertepuré og pølse med god smak er Lise Finckenhagens middagstips. Stek chorizo, og bland sammen med granateple og basilikum. En skikkelig deilig torskerett med en eksplosjon av varme og deilige smaker. Ovnsbakt torsk med knasende chorizolokk og sitronaïoli. Chorizolokket med mandler gir fisken et sprøtt og spenstig løft, og.

Hjemmelaget fiskegrateng med torsk. The post Pasta med chorizo og paprika appeared first on TRINEs MATBLOGG. Fru Timians matblogg for uke 2017.

Dette var mitt første møte med jordskokker. Jeg lager ofte potetmos ved å blande vanlige og søtpoteter. Men denne gangen blandet jeg poteter . Smørdampet torsk med eplesmør og flowersprouts. Chipotle (1) Chips (3) Chorizo (5) Chutney (4) Citronmelisse (1) cookies (4) Cornflakes (1) Cornichoner (1) Creme.

Fiskepakke med spinat, fennikel.

Comments have been closed/disabled for this content.