Trener men går ikke ned i vekt

Jeg hører dette minst to ganger i uka. Hjelp jeg går ikke ned i vekt på kcal-underskudd og mye trening. Hva er grunnen til at vektnedgangen .

Jeg trener fem dager i uken, men går ikke ned i vekt. Fint om du kan hjelpe meg med å finne ut hva jeg gjør galt. Dette er mitt treningsprograMandag: . SLANK: Åtte grunner til at du ikke går ned i vekt.

Jeg får ofte spørsmålet om hvorfor man ikke går ned i vekt. For å gå ned i vekt er kostholdet det absolutt viktigste og kanskje det vanskeligste. Målet er klart – du ønsker å gå ned i vekt og stramme opp. Dermed har du begynt å trene flere ganger i uka, og samtidig passer du på hva du . Trener du uten å gå ned i vekt? Da er det ikke rart at man ikke finner ut hvorfor man aldri går ned i vekt, sier Ballantyne.

Du lurer sikkert på hvorfor det er så vanskelig for deg å gå ned i vekt, og hva du kan. Hvis du ikke går ned i vekt, men trener regelmessig og spiser sunt, må du . Du har sikkert hørt frasen trening er gram, mens kosthold er kilo når du skal ned i vekt.

Selv om det kanskje er noe i det, er ikke Sundfør helt . Faktisk trener jeg mer enn eliteutøvere på olympisk nivå gjør, men spiser bare en brøkdel av det de gjør. Jeg har ikke energi og fungerer svært dårlig i . Spørsmål jeg trenner og spiser lite , og hadde fulgt alle rådene som som. Men jeg kommer meg ikke ned i vekt å det er krise! Du er fysisk aktiv og trener, og samtidig spiser ganske sunt, men du sier du ikke . Det er vanskelig å svare konkret på hvorfor du ikke går ned i vekt, men du kan.

Husk at muskler veier mer enn fett, så hvis du har begynt å trene mye i det siste . Biggest Loser-deltakerne går riktignok ned i vekt, men i neste episode ser vi at. Da orker ikke Adrian Paul, trener for det blå laget, å høre mer. De siste ukene har jeg gjort total omvending i kostholdet mitt + begynt å trene. Du spiser sunt og lite, men går ikke ned i vekt? Hun har gått ned tre kilo, mens jeg har lagt på meg en kilo. Det betyr at om du mister mye muskelmasse når du går ned i vekt, vil du også sette ned.

Har du kontorjobb, og ikke driver mye aktivitet kan du multiplisere BMR . Vi trener litt styrketrening, men det er vanskelig å få en god rutine på det. Nå lurer vi på hvorfor vi ikke går mer ned i vekt enn det vi har gjort.

Comments have been closed/disabled for this content.