Tacopai med egg

Visp sammen egg, melk og kesam og hell dette over fyllet i paiskallet. Strø over ost og stek midt i ovnen i ca. Ferdig paibunn: Rull deigen ut og dekk formen. Sett formen kjølig i minst minutter. Denne sterke tacopaien er god å servere med en enkel grønn salat.

Server en herlig tacopai til gjestene dine og imponer! Bland så egg og kremfløte før du heller det oppi paiformen. Favorittråvarene er egg og avokado. Når jeg lager mat så liker jeg å ha radio på i bakgrunnen. Serveres med frisk salat, hjemmelaget tacosaus og rømme. Mengden med både egg og fløte som brukes i fyllet kan både dobles og triples etter eget ønske.

Tacopai kan også være ganske sunt ! Jeg liker paien min litt tørr, fyller du på med . Visp egg , kremfløte og mandelmel før du heller det oppi paiformen. Sett i ovnen i cirka – minutter til . Her kommer oppskriften på den fantastiske tacopaien jeg har pratet så mye om! Smuldre mel og smør, tilsett vann og eggene og elt det hele . Gjør slik: -Smuldre smør og mel. Tilsett vann og lag en jevn deig. La deigen stå kaldt i ca minutter.

Her er oppskriften på tacopaien vi lagde i går, samt oppskriften på. Dette trenger du: Deigen: dl hvetemel dl lettmelk gram smør en knivspiss. Dette er en taco oppskrift av typen tacopai som er veldig god! Denne er like populær hos ungene som hos oss voksne.

Jeg elsker også pai, og tacopai er noe av det beste jeg vet. Jeg merker ikke forskjell på disse og de jeg laget med masse egg i tid. Veganmisjonen har fleire oppskrifter på eggfri pai. Eg har laga pai etter denne framgangsmåten fleire gonger, og synest resultatet blir bra.

Pisk egg og fløte lett sammen og slå over smøret. Ingredienser: paideig, av typen Nå. FYLL: 200–3g rester av kalkun eller annet kjøtt.

Comments have been closed/disabled for this content.