Sure sivert drink

Denne drinken kan bestilles på de fleste utesteder i Drammen, men er relativt ukjent andre . En perfekt drink å overraske din utvalgte med enten det er for å feire morsdagen eller valentinsdagen. Her kommer oppskriften på den gode Drammensdrinken Sure sivert.

Den er supergod og må prøves for de som ikke har prøvd den ut. I dag er det lørdag og jeg nyter en fin helg med min kjære. Og akkurat nå ble jeg skikkelig fysen på Sure sivert. Det er en av mine favoritt drinker .

Noen spurte om oppskrift på Sure sivert etter gårsdagens bilde, så her er den. En av mine yndlingsdrinker er Sure . Siden det er så SVINDYRT med drinker på byen kjører vi på å lager selv fra nå av. Og det beste av alt, det er en DRAMMENSDRINK! Sure Sivert er en av yndlingsdrinkene mine! Kanskje jeg alikevel skulle laget en strawberry battery til han, toppet drinken med battery.

Fjellbekk, Long Islan San Fransisco er vel grunnleggende. En artig vi har her er sure sivert. Vet ikke om det er noe de har funnet på selv, eller er .

Skravlesiden: Jeg smakte en drink en gang som jeg tror heter sure Sivert. Så langt, er det presentert endel tradisjonelle drinker i denne spalten. For meg, smakte den nesten som sure føtter.

Heisann, var på et utested for en stund tilbake hvor jeg bestilte sure sivert, en veldig god og kald drink, noen som har oppskriften på den? Vil dere dele drink-oppskrifter? Prøv å bestill SureSivert andre steder så ser de bare rart på deg. Bartender på Pigen, Jonas Øra, viser deg hvordan du lager Sure-Sivert.

Stir and strain to a cocktail glass with crushed ice. Email this drink to a friend by entering their email address and clicking the send button. Jeg lager en del drinker selv (hobby-basis), og vil gjerne.

Favoritt drink og hvordan lages den?

Comments have been closed/disabled for this content.