Sunt knekkebrød oppskrift

Jeg er så glad i knekkebrød for tiden, og her kommer en super oppskrift jeg tenkte å dele med dere. Hjemmelagede knekkebrød proppfulle av sunne ingredienser. En oppskrift gir dobbelt så mange knekkebrød som Toros bakeblanding, til en lavere pris.

Glem de tørre knekkebrødene fra butikken, det beste er å lage dem selv. Ekstra grove knekkebrød er sunne og veldig gode til frokost, lunsj og i matpakken. De lages av grov hvete, havregryn, solsikkekjerner, linfrø og sesamfrø.

Bytter du ut brødskivene med hjemmelagde knekkebrø kan du gå ned noen kilo i vekt.

Her er oppskrifter til ulike sunne knekkebrød:. Rugmel, linfrø, havregryn og salt er alt du trenger for å lage kjernesunne knekkebrød. Det finnes mange gode oppskrifter på knekkebrød.

Knekkebrød er så godt – det kiler i magan! Grove og enkle knekkebrød som passer til matpakka eller som sunn snacks. Knasende godt hjemmelaget knekkebrød med linfrø, sesamfrø og solsikkekjerner. Nydelig til syltetøy eller en god . Lykken er en god knekkebrød-oppskrift.

Fra grov rug og havre får du både antioksidanter og sunne fettsyrer for en optimal hjernefunksjon.

Deilig oppskrift på knekkebrød du lager hjemme på ditt eget kjøkken. No i det siste har det gått masse i havreknekkebrø ei oppskrift som eg har lyst til å dele med dere. Eg har prøvd meg litt fram og funne fram til . Siden jeg egentlig bare har oppskrifter på søte ting på Det søte liv, har jeg imidlertid tenkt at. Jeg har en super oppskrift som jeg har benyttet selv flere ganger, og som jeg virkelig vil anbefale dere å teste ut. Denne oppskriften er nok til 2 . Kan dere tenke dere noe bedre enn nysbakte hjemmelagde knekkebrød med brunost? Været har hvertfall holdt seg like dårlig siden onsdag, så i rastløshetens stund bestemte jeg meg for å lage knekkebrød.

Dette knekkebrødet er smakfullt, kjempegodt og mettende. En fin variasjon til vanlig brød og knekkebrød. Disse knekkebrødene er enkle å lage, grove, veganske, laktosefrie, potensielt glutenfrie og fulle av næring.

Med et sunt og godt pålegg er de . Grovt og sunt hjemmelaget knekkebrød. Disse hjemmelagde knekkebrødene er enkle å lage og veldig sunne – stappfulle av kostfiber .

Comments have been closed/disabled for this content.