Sunne vafler med kesam

Jeg har kalt dem hverdagsvafler, siden de er gjort litt sunnere ved at noe av. Bland i kesam og rør godt med stålvispen så alle blandingen blir . Med sunne ingredienser og sunt fyll kan du spise vafler til hverdags.

Etter at jeg fant disse vaflene, lager jeg aldri noen andre. Bland sammen kesam og syltetøy til en krem, og servér med skivet banan. Havregryn, gulrot og sesamfrø gir vaflene mer tekstur og gjør dem faktisk enda saftigere. Jeg har brukt nøytral olje i min oppskrift siden jeg har .

Jeg vil gjerne ha tips til blogger og nettsider med sunne oppskrifter! Man bare blander alt, lar den svelle i ca min, så blir de til helt nydelige vafler. Prøv denne sunne varianten, vi i Proteinfabrikken garanterer at det ikke blir med den ene gangen. Men, disse vaflene er supergode, og det beste av alt: de er rimelig sunne også. Oppskrifter for sunne vafler med kesam.

Sunne, grove vafler med eple (laktosefri). Stek vafler i et vaffeljern smurt med litt smør. Rør så inn resten av ingrediensene.

La de avkjøles på rist for å få en sprø overflate.

Hvis du legger dem oppå hverandre blir vaflene myke. Server gjerne med syltetøy, ferske bær, litt vaniljekesam . Vi dro søndagen helt ut i går og klinket til med vafler til lunsj vi. Slik lager du sunne vafler, som du kan spise i stedet for brødskiva med god. Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har vært så glad i å lage sunne.

De er sunnere enn vanlige vafler, og omtrent så sunne som . Sunne og gode vafler som smaker herlig, bør prøves. Dette er oppskriften på sunne og gode vafler og inneholder verken. Hva er bedre enn nystekte vafler med mager kesam og rørt jordbær?

Litt grovt mel i vaffelrøra smaker bare godt. Server nystekte vafler med syltetøy og rømme, kesam eller vaniljeyoghurt. Vi har funnet ut at man kan lage kjempe gode og sunne vaffler. Et enkelt triks for å gjøre kostholdet ditt litt sunnere, er for eksempel å bytte ut rømme eller vanlig yoghurt med mager kesam (perfekt i supper, for eksempel).

I helgen lovte jeg dere oppskriften på vaflene jeg spiste til frokost, så her. Mager kesam inneholder knapt noe fett. Jeg brukte brunost, sukkerfritt jorbærsyltetøy og mager kesam. Vi har laget oss grove vafler noen kvelder den siste tiden.

Og et tips; vaniljekesam er veldig godt som pålegg, sammen med syltetøy. Knallgode vafler med vaniljekesam. Litt sunnere enn vanlige vafler er de også, smøret har jeg byttet ut med kesam :-).

Comments have been closed/disabled for this content.