Sunne scones oppskrift

I mine scones hadde jeg rikelig med yoghurt, melk og havre. Då er helga her straks igjen, og dagens oppskrift kan kanskje passe til. Denne oppskrifta på scones blir veldig saftig med sprø skorpe heile .

Bruk fin eller grov sammalt hvete og server til frokost eller i matpakken. Grove scones er superraske å lage fordi de hever med bakepulver, ikke gjær. Scones passer kjempegodt til frokost, lunsj, i matpakken eller som et lite mellommåltid. Sandwichkake Ciabatta – grunnoppskrift.

Scones smaker best når de er nystekte, og er kjempegode med lettsyltetøy eller annet pålegg på. Herlige nybakte frokostscones er en god start på dagen. Og deigen er klar før ovnen er varm. Lager du scones selv, kan du bruke steinmalt mel, som gir deg mer smaksrike og mer. Problemet når jeg skal gi deg oppskrift på mine scones er at jeg bare “tar hva jeg har” og. Vær med på Berits 12-ukers nytelsesreise mot et sunnere liv!

Varme scones med bringebærsyltetøy, hører jeg et nam? Nystekte, grove scones med havre er raskt å lage og passer perfekt til frokost, lunsj eller som kuvertbrød. Det er så raskt å lage, også smaker det fantastisk. De første gangene jeg lagde scones fulgte jeg alltid oppskriften . Denne kjappe og enkle oppskriften på grove scones ble redningen da jeg oppdaget at vi var fri før brød og rundstykker forrige søndag. DIGGE SCONES: Sunne havre- og mandelscones er rike på proteiner og fiber. Sunne scones oppskrift, med 32kalorier, g fett, 6g karbo, g protein, og som koster Kr pr 1gram.

Prøv også Scones med appelsin, rosiner og nøtter. Sulten på ferske små herligheter rett ut av ovnen til frokost? Her er oppskriften som tar svært få strakser å lage og i tillegg . Dette er sjokkerende grove scones, hvis man sammenligner med det butikkene kaller. En god ost og karse på sunne, grove scones.

Det finnes mange slags oppskrifter på scones, og de fleste inneholder både mye smør og laget på fint mel.

Comments have been closed/disabled for this content.