Sunne pannekaker banan

Ida Gran-Jansen elsker pannekaker, og aller helst vil hun spise det til frokost hver dag. Da er det en fordel at det finnes en litt sunnere variant . Idag har eg en litt søtere oppskrift å dele med dere, nemlig sunne bananpannekaker.

Uten tilsatt sukker, grove og saftige. Raske bananpannekaker til helgefrokosten. Du trenger i grunn kun to ingredienser for å gi deg selv en søt og sunn start på helgen.

Husker dere de fantastiske havrelappene jeg laget for litt siden?

Ha alle ingrediensene i en bolle, bruk en stavmikser til å mose sammen alt. Hvis du har en blender så bruker du den. Stek små pannekaker i en stekepanne, jeg . Bananpannekaker er så godt at du skulle tro det var usunt.

Men disse pannekakene er sunnheten sjæl spørru meg! Pannekaker er en rett som tilbredes i stekepanne og er populær til frokost, lunsj, middag eller dessert! En sunn pannekakeoppskrift er like enkel, rask å lage, og . Sunne og saftige bananpannekaker. Da var mandagen her igjen, og det betyr kjøttfri middag her i huset – håper dere også .

Mens samboeren min Thomas har sin spesialitet som er Amerikanske pannekaker, har jeg nå laget bananpannekaker som ble både min og . Green Bonanza følger Sunn Fornuft-plakaten! Det betyr bare en ting, nemlig lang frokost med pannekaker. I dag ble det en slags mashup – havrepannekaker med banan, uten sukker, men med egg. Havregryn, cottage cheese og banan gjør at pannekakene inneholder mye protein og kostfiber. Enkle, gode og sunne lapper uten hvetemel kan erstatte vafler og sveler.

Disse lager du i en fei enten det er som frokost til familien eller til mange mennesker på . De grove pannekakene metter godt og er svært sunne på. Grove pannekaker med banan gir deg en sakte men god blodsukker stigning og . Et par ord om denne oppskriften på sunne havrepannekaker:. Prøv disse sunne og enkle bananpannekakene! Frister det med pannekaker til frokost i helgen? Disse pannekakene er laget av cottage cheese, havregryn, banan og egg,.

Veldig gode og sunne pannekaker: egg, banan, en stor neve . Det er ikke lenge siden jeg anbefalte en enkel og sunn dessert, og som forrige gang er hovedingrediensen banan. Jeg tror jeg har funnet min perfekte kombinasjon i disse cottage cheese-pannekakene med banan og havre som jeg har justert over årene. Super gode og sunne bananpannekaker. Jeg elsker å starte dagen med en god frokost, og denne oppskriften jeg skal dele nå er den beste .

Comments have been closed/disabled for this content.