Jeg kom over denne svenske siden, og der er det mange GODE og SUNNE muffins. Barna mine elsker dem 🙂 Ville bare dele dette med dere. Trenger virkelig oppskrift på SUNNE MUFFINS:) Noen som har en. Jeg vokste opp i et hjem hvor Le goûter (den franske tradisjonen hvor skolebarn serveres kake og te hver ettermiddag) var et helt sentralt . Kombinasjonen av banan og gulrot gir en god og naturlig søt muffins. Denne gangen var det ei som gjerne ville ha tips og råd til sunne muffins som også barna liker. Mine erfaringer med barn og muffins er at jo . Har en oppskrift et sted med sunnere muffins, men finner den ikke.

Synes muffins er fint å spise for små barn, da de får hver sin lille kake . Oppskrifter for sunne muffins barn. NO: Når man snakker om muffins så tenker du kanskje mye hvetemel. I går kom de rosa makronene mine på lesernes VG på vg. My Little Kitchen fikk over 0sidevisninger på en dag og passerte over 000 . Kan muffins bli sunnere og hvor mye gulrot må til?

Jeg har laget muffins for første gang, gulrotmuffins faktisk. Inspirasjonen til disse oppsto .

Jeg brukte også noe av røren til å lage minimuffins. Genialt produkt når man har barn med små mager. Lillegutt får avogtil med minimuffins i . Skrell og grovhakk løken og skjær paprika og purre i biter. Fres grønnsakene myke i smør i en panne. Dessuten er verken jeg eller barna tilhenger av varme eplebåter. Disse sunne matmuffinsene med havregryn og sammalt hvete er perfekt.

Både barnet mitt og jeg elsket muffinsene så mye at de ble spist til alle dagens måltider. Hva spiser barna i bursdager i deres barnehager? I lillebrors barnehage vil de helst at vi skal ha med litt sunnere alternativ til kake når det er bursdag. Er det noen som har en god oppskrift på gode muffins, gjerne med. Disse vaflene faller ihvertfall i smak hos mine barn. Etter å ha spist stk sier Linnéa ” kan jeg få fem bananmuffins i matbokser i morgen og en til nå”.

Sunne muffins er alltid en vinner her hos oss. Disse er perfekt lunchmat og geniale i matboksen når skole og barnehage starter igjen. De er kjempegode og saftige akkurat som de er, eller .

Comments have been closed/disabled for this content.