Oppskrifta eg posta på havrekjeks med eple og kanel blei godt tatt imot hos dere. En kjeks gir kun 1kcal, og inneholder kun sunne ingredienser i. Kojan har laget en oppskrift på knasende gode peanøtthavrecookies – bestående av sunne .

Jeg slumpet bare sammen, men jeg skal prøve å gjengi en oppskrift til dere. Supergode, sunne, uten gluten og ca kcal per kjeks. Her er oppskrift på noen nydelige havrekjeks som er veldig enkle å bake.

Men husk at du må starte baksten dagen i forveien.

Kornkjeks smaker veldig godt med . Havrekjeks er supre som mellommåltid eller kos. Har en sønn som trenger sunne alternativer grunnet en sykdom, så dette blir perfekt alternativ . Hjemmelaget kjeks smaker fortreffelig godt med ost og syltetøy, og sammen med en varm kopp te. Disse sunne havrekjeksene som du lager med kun tre ingredienser er perfekt i matpakken til barna. Det er ikke alltid vi foreldre orker å smøre . Lag deilige og myke kjeks med bare to ingredienser! Tags: banancookieenkelhavregrynkjeksrosinersjokoladesunnto ingredienser.

Her er Ingrid Espelid Hovigs egen oppskrift på fyrstekake.

Både jeg og Randi digger kokkelere sprudlende sunne oppskrifter til dere. Jeg bruker alltid søte kjeksutstikkere når jeg lager disse (se her), . Deilige og sunne banankjeks du enkelt lager selv. Jeg syntes det er godt med kjeks innimellom, og planlegger å lage sunne kjeks som jeg kan gi i gave. Det finnes mange gode oppskrifter på . Denne gode oppskriften på havrekjeks fra søsteren min passer like godt.

For å gjøre kjeksen enda litt sunnere har jeg også byttet ut smør med . En smart og smakfull kjeks både til hverdags og fest. Har du lyst på noen smarte kjeks til hverdags, så prøv disse nydelige . Igår fikk jeg superlyst på sprø kjeks, hovedsaklig fordi jeg så et bilde på Jeanette sin instagram. Sendte henne en mail og lurte på om hun hadde oppskriften, . Sunne, glutenfrie kjeks med quinoa, sesamfrø, linfrø og chiafrø fra bloggeren Malin Båtmästar i tv-serien Hygge i Strömsö.

Her er helgens sunne godsak fra Grete Roede:. Ukens oppskrift er myke havrekjeks med tørket frukt. Denne desserten smaker godt, er sunn, og er lett å lage.

Denne oppskriften kom til etter at jeg hadde kjøpt inn en del epler. Jeg tenkte at noe søtning og noe .

Comments have been closed/disabled for this content.