Sunne cookies oppskrift

For at en kjeks skal bli klassifisert som sunnere enn vanlige søte kjeks vi ofte. La meg starte med å si at disse kjeksene har blitt veldig populære her hjemme. Så hvis du frykter du fort kommer til å spise opp alle alene kan .

Myke cookies var min store last de siste ukene av svangerskapet mitt, og da mener jeg de. Jeg lagde allikevel en sunnere. Her får du sunne sjokoladecookies som smaker mye bedre enn de du kjøper i butikk.

Oppskrift på sunne sjokoladecookies finner du under.

Dette er en dobbel oppskrift, og den gav ca cookies med ca kcal pr stk! Smaken var vistnok heller ikke å forakte, så disse gleder jeg meg til å teste ut! Tanken var å lage en litt sunnere variant av en chocolate chip cookie og jammen ble de ikke så gode at de.

Istedet ble det en sunnere cookie variant, som faktisk er glutenfri og fri. Tilsett gjerne litt kanel til oppskriften om du vil ha enda litt mer dybde i . Ca hvor mange kjeks får du av denne oppskriften? Greit å vite om man skal doble . Deilige og sunne banankjeks du enkelt lager selv.

Har du tips om gode og sunne godterier, desserter og lignende?

Her er blogger Andrea Badendycks oppskrift på sunne . Tenkte at oppskriften på mine nye cookies ville være perfekt på en søndag,. Valgte å kalle disse supercookies fordi de inneholder superbæret goji,. Sikkert veldig sunne, men det er bønnekjeks også, men sitter ikke å koser . Sunn sjokolade chip mandel cookies Disse cookies er laget ved hjelp av sunn, lav- karbo, høyt protein mandelmel. Jeg har mine sunne sjokolade chip mandel kjeks med laktosefri melk eller soya- melk. Idag har eg noken nydelige cookies til dere med smak av peanøtt,.

Jeg syntes det er godt med kjeks innimellom, og planlegger å lage sunne kjeks som jeg kan gi i gave. Det finnes mange gode oppskrifter på . SUNNE SJOKOLADEKJEKS: Disse små kjeksene passer perfekt. Sunne, glutenfrie kjeks med quinoa, sesamfrø, linfrø og chiafrø fra bloggeren Malin Båtmästar i tv-serien Hygge i Strömsö.

Denne varianten på en amerikansk klassiker er fri for raffinert sukker og har fullkornsmel med både mineralverktøy, vitaminarbeidere og fiber. Det regner og da er det lov til å bake, det er ihvertfall min teori. Derfor ble dagens oppskrift noen utrolig gode cookies som også er super sunne .

Comments have been closed/disabled for this content.