Sunn lasagne oppskrift

Jeg har lenge hatt en liten oppskrift som jeg har ventet med å. Det er en sunn lasagne som jeg selv synes er veeeldig smaksrik og som kan . Oppskriften er lånt fra fotballfrue.

Heimelaga, sunn speltlompe- lasagne! Idag har eg en typisk helgemiddag til dere, søtpotet lasagne! Det er over eit år sida eg posta oppskrift på . Den nye ovnen min er helt insane, så de siste middagene mine har blitt.

Taco er godt, lasagne er godt, og begge to sammen er supergodt! Ha i tomater og krydder og la sausen koke i min. Tilsett pølsene og varm dem i sausen. Måtte jo rekke å lage lasagnen før barna kom hjem, for det var rett ut på. Som de fleste nå er klar over, har jeg og Lars-Kristian startet på et LCHF-kosthol som kort sagt handler om å . En litt sunnere lasagnevariant, der kyllingkjøttdeigen setter en egen god smak på retten!

Denne smaker helt utrolig godt. Et fint middagsalternativ på fredags- eller lørdagskvelden. Her er en god oppskrift som viser hvor enkelt det er å lage en sunnere men svært god lasagne med ostesaus av cottage cheese.

Først vil eg dele en deilig oppskrift på squashlasagne som like gjerne kan nytes kvardag som helg. Squashskiver fungerer som pastaplater . Dagens kjøttfri middagsrett er en variant av vegetarlasagne. Min oppskrift idag består av smakfull tomatsaus med ulike . Prøv en supersunn variant av den italienske favoritten! Lasagne med squash gir en saftig og fyldig smaksopplevelse og er en sikker vinner på middagsbordet. Fikk denne oppskriften av en venn av meg som tipset meg etter å ha lest forrige innlegg. En sunnere lasagne skal du lete lengre etter.

Hjemmelaget lasagne med ostesaus og kjøttsaus er alltid en vinner på middagsbordet, både for små og store. Enkel lasagne: Lag en enkel variant av den italiensk favorittretten Lasagne. Litt raskere å lage, men garantert god på smak.

Herlig oppskrift på lasagne til å dåne av på bloggen!

Comments have been closed/disabled for this content.