Men tilbake til overskrifta da, nemlig oppskrift på gulrotkake! På 1-2-får du en sunnere versjon av favorittkaka di Denne kakemiksen er fantastisk god og resultatet blir . Opplysningskontoret for meieriprodukter.

Det finnes mange måter å gjøre gulrotkaken sunnere på; du kan bytte ut deler av . Og visste du at gulrotkake er en sunnere kake? Denne oppskriften gir en saftig gulrotkake, som ikke er så aller verst usunn heller. Jeg pleier å lage flere forskjellige gulrotkaker, har alltid i masse nøtter (det jeg har i skapet) og bytter ofte ut hvitt sukker med brunt, eller ennå .

Selv har jeg en eplekake stående i ovnen til bursdagsfeiring av pappa senere i dag, og i morgen deler jeg enda en melkefri fudge-oppskrift med dere. Denne desserten smaker godt, er sunn, og er lett å lage. Jeg tenkte at noe søtning og noe . Her får du oppskriften på en saftig og god gulrotkake som smaker helt fantastisk. Oppskrift på sukkerfri og saftig gulrotkake! Rask og enkel oppskrift som både er sukkerfri, glutenfri, proteinrik, kalorilett og nydelig god! En av hennes mest populære oppskrifter, er en sunnere gulrotkake.

Den er uten sukker og smør, og inneholder økologisk speltmel i stedet for . Jeg er en stor fan av bloggen din og har prøvd mange av dine fantaskiske oppskrifter.

Jeg har alltid brukt gulrotkake oppskriften som var her, men plutselig var den forandret. Til denne oppskriften på gulrotkake trenger du en langpanne på 20xcm dekket med bakepapir. Gulrotkake med ostekrem er både saftig, god og holdbar. Kanskje en ekstremvariant av sunn gulrotkake, men faktisk veldig god! Så til bursdagen min tenkte jeg at jeg skulle lage en litt sunnere kake – jeg. SOL samler artikler og oppskrifter med gulrotkaker fra norske matnettsteder og.

Jeg kom ved en tilfeldighet over R. Blei fantastisk go og ein del sunnere. Saftig gulrotkake med kokosolje. Hvorfor ikke lage en sunn gulrotkake som man kan nyte med god samvittighet, for denne smaker virkelig godt! I går ville dere ha oppskrift på denne gulrotkaken, så da tenkte jeg at det var et godt sted å starte. Søt, sunn og sukkerfri så klart.

Jeg vil bake en SUNN gulrotkake! Noen som har en slik oppskrift? Det skal i den sammenheng tilføyes at jeg lager sunnere og mer fasongvennlige varianter.

Kaker kan vel aldri bli direkte sunne, men her er en oppskrift på en gulrotkake som hvertfall er mye sunnere enn mange andre kaker.

Comments have been closed/disabled for this content.