Sukkerfri sjokoladekake fotballfrue

Dette er i hvert fall en sjokoladekake uten sukker og hvetemel, som. Takk for oppskrift til fotballfrue. Sist uke fikk jeg vann i munnen når jeg så at forballfrue hadde lagt ut oppskrift på sjokoladekake på .

I går prøvde jeg meg på å lage sjokoladekake. Jeg tok utgangspunkt i en oppskrift fra Fotballfrue sin blogg, men gjorde ett par endringer. En skikkelig tung, saftig, mektig gammeldags sjokoladekake- jeg laget denne uten hvitt sukker – her brukes sukkerfri sjokolade og fruktose.

Bounty- hjemmelagd og sukkerfri.

Elin Larsen, mai 20i Godteri og snacks. Snickerskonfekt med sukkerfritt karamellfyll Sunne energibarer Superdigge sunne. Denne kaken er glutenfri, sukkerfri, . Lavkarbo og sukkerfri sjokoladekake . Google: fotballfrue sjokoladekake. Det er også mulig å lage sukkerfri vaniljesaus til.

Miks til dette finner du i større matvarebutikker. Den er ikke kalorifri, men er likevel et godt .

Eller kaffe med fløte og sukkerfri sjokolade 🙂 eller lavkarbovafler. Hamburg sitter en vaskeekte fotballfrue som innrømmer at hennes liv som småbarnsmor av og til. Sjokoladekake til 3 på Bunnpris og hovedpersonen er like blid som i fjor. Tags: økologisk, Bursdag, kaker, sukker, sukkerfri, toro.

Oppskriften fant jeg forresten hos Fotballfrue dersom noen lurte, men jeg har sett lignende. Jeg toppet mine med sukkerfri, mørk sjokolade . DEILIG OG SUKKERFRI, SUNN SJOKOLADEKAKE. Du som skrev en artikkel om gravidhysteriet eller fotballfrue som så bra ut etter fødsel, . Proteinrundstykker og ondskapsfull sjokoladekake pyntet som fotballkake til barnebursdag.

Er på KG for mye, leste pyntet som fotballfrue kake.

Comments have been closed/disabled for this content.