Søt kondensert melk

Har kjøpt det tidligere på Meny, meeeen nå fant jeg det ikke der heller! Mener ikke viking melk, men Søt kondensert melk. Syrnet melk gir en god kontrast til crunshy granula og søte tørkede bær.

I andre land selges det mye sukret kondensert melk, men denne varianten kan ikke brukes istedenfor den usukrede varianten i matlaging da den er svært søt. Søt Kondensert Melk 397g, Nestlé. Verdens enkleste hjemmelagde iskrem lager du med søt, kondensert melk!

Du trenger verken iskremmaskin eller å kunne fancy teknikker, bare . I oppskriften skal det være en boks med kondensert melk. Er dette det samme som Vikingmelk? Jeg synes å ha hørt at Vikingmelk ikke er søt nok og derfor ikke . Får man fks kjøpt det på vanlige butikker som en vanlig spar butikk ? Fyll en kasserolle med vann og legg boksen med søt kondensert melk i kjelen. VÆR HELT SIKKER PÅ AT BOKSEN TIL . Sjokoladefudge med søt kondensert melk.

Dette er veldig enkel fudge å lage -så . Jeg har tre bokser søt, kondensert melk jeg ikke helt vet hva jeg skal gjøre med.

Forslag og ikke minst oppskrifter mottas med takk. Ikke vikingmelk, men den søte typen. Min lokale Meny hadde det før jul men ikke nå. Noen som har sett det i det siste? I denne kaka bruker jeg søt kondensert melk. Det får du kjøpt i de fleste innvandrerbutikker samt i velassorterte dagligvarebutikker.

Men jeg syns den ble litt for søt. Har du erfaring med å halvere mengde søtet kondensert melk for å få den mindre søt? Pudim de leite condensado – pudding av søt kondensert melk om man oversetter det til norsk. Det er en form for karamellpudding men, etter min mening, . En litt enklere måte å lage denne søtsaken på er å bruke kondensert melk i hermetikk.

Hvor i Oslo kan jeg få kjøpt det? Da koker du hermetikkboksen mens du gjør andre ting . Fyldig smak og kremet konsistens.

Comments have been closed/disabled for this content.