Spise sunt blogg

BufretLignendeMange tror at jeg som er ernæringsfysiolog alltid spiser sunn mat laget fra. Et sunt og balansert kosthold er viktig for å fungere optimalt i hverdagen og forebygge sykdom. Selv små endringer vil kunne gjøre store utslag .

De siste ukene har jeg faktisk klart å være veldig sunn, og derfor tenkte jeg å dele mine aller beste tips med dere! Hva: Wellness med Julia er ikke bare en blogg om trening og kosthol men også om. Tren regelmessig, spis sunt og variert, få nok søvn.

Nyttårsforsett: Trene mer, spise sunt, holde vekten!

Vi vet alle hvor lenge et slikt nyttårsforsett pleier å holde, og de færreste lykkes me. Oppdaterte tall om ungdommens kostvaner. Det har lenge vært litt flaut å beskrive ungdommens kosthold når den nyeste . Samtidig så er jeg jo veldig opptatt av å spise sunn og god mat. Jeg er faktisk sikker på at det er MANGE som føler det samme som meg i disse . Når ble det sunt å kutte ut vanlige matvarer og erstatte det med pulver og piller? Da har vi kommet hjem igjen, etter en liten tur på butikken og jula, jeg måtte jo kjøpe meg juicepresse og. For en som spiser mye raske karbohydrater og ikke er så nøye med kostholdet flyr det iallefall opp og ned.

For eksempel når man spiser en lys baguett med litt pålegg.

Takk for at du titter innom bloggen min! I dag er det trendy å spise sunt og ikke minst lage det som er usunt, sunnere. Hvordan spise sunt på studentbudsjett. Hjemmelagde sunne kjeks, sunne skoleboller og lasagne uten . Selv om jeg spiser nokså sunt, så hender det at jeg får kick på en pizza eller kjøttboller i. Lover å lage et blogg-innlegg om himalayasalt. Energidrikker hører ikke hjemme i barne- og ungdomsidrett.

Slike koffeinholdige drikker er . Så nei, jeg anbefaler ikke folk å spise en banan som et sunt alternativ. Og riktignok, om man spiser svært lite karbohydrat vil man gå ned i vekt. Likevel kan det være vanskelig å spise sunt og balansert til enhver tid. Dette skjer i kroppen når man spiser . Kosttilskudd kan være et nyttig supplement til kostholdet,… Continue reading →. Tjomlid har bloggen Saksynt, der han skriver om vitenskap og kritisk tenkning.

Han ville gå stabilt ned i vekt, og samtidig spise sunt.

Comments have been closed/disabled for this content.