Smoothie med vaniljekesam

Jeg lager smoothie nesten hver morgen. En fin måte å få i familien bær på nå på vinteren :-). I denne smoothien brukte jeg jordbær ettersom det .

Noen har prøvd å lage smoothie med mager kesam? Såvidt jeg husker, så inneholder mager kesam 2x mer proteiner enn vaniljekesam og i . BufretNoen ganger kan det smake med en liten dessert på hverdagene også, og dette er en slik dessert. Sunne blåbær og bringebær sammen med mager kesam er .

Tidligere trenddrikk blant surferne på 70-tallet og nå en kjapp kosedrikk som nesten alle har et forhold til. Sjekk ut disse oppskriftene på friske smoothies! God morgen smoothie med egg og kesam. Håper dere har hatt en super helg med mye . Jeg har lyst til å legge inn én smoothie hver dag, for å få i meg en daglig. Vaniljeyoghurt eller vaniljekesam smaker en god del bedre og . Jeg lurer på om en smoothie (med yoghurt, juice og bær) er et godt.

Fyldig smoothie med blåbær, banan og havre. Kjøleskapsgrøt med bringebær, kesam og hampfrø.

Dere har sikkert fått med dere at jeg har totalt dilla på smoothie? Banan er noe som passer perfekt i alle smoothies for å gi en god og rund smak. Hver gang du skal lage smoothie, tar du frem litt frossen banan. Favoritt smoothie er jordbær, banan, avokado og vanilje kesam ♡ . Du trenger: -fryst blåbær – isbit – 1 . For et par uker siden la jeg ut en oppskrift på skogsbær smoothie, og da.

I går lagde jeg smoothie basert på litt av det jeg hadde, og den ble veldig god! Da stopper du blenderen og rører inn litt vaniljekesam. Oppskrifter for smoothie med kesam.

Posts about Mager kesam written by Maria. Bland sammen alle ingrediensene i en blender og kjør til en jevn, lilla og lekker smoothie. Tro det eller ei, men blåbær- og kesam med lime er . Se også Panna cotta med vaniljekesam som er basert på tilsvarende oppskrift.

Du finner flere oppskrifter på smoothie her på Det søte liv.

Comments have been closed/disabled for this content.