Smoothie med kesam

Noen har prøvd å lage smoothie med mager kesam? Jeg lager smoothie nesten hver morgen.

En fin måte å få i familien bær på nå på vinteren :-). I denne smoothien brukte jeg jordbær ettersom det . God morgen smoothie med egg og kesam. Håper dere har hatt en super helg med mye .

Jeg lurer på om en smoothie (med yoghurt, juice og bær) er et godt. Tidligere trenddrikk blant surferne på 70-tallet og nå en kjapp kosedrikk som nesten alle har et forhold til. Sjekk ut disse oppskriftene på friske smoothies! Kesamlapper: Ha kesam i en bolle. Rør inn eggene, deretter melet sammen med sukker, bakepulver og vaniljesukker.

Riv skallet på sitronen og ha . Vaniljeyoghurt med mindre sukker eller mager vaniljekesam, som er enda. Hver gang du skal lage smoothie, tar du frem litt frossen banan. Eg bruker aldri mål eller oppskrift når eg lager smoothie, eg bruker det eg.

Smoothien laga eg av mager kesam, beger yoplait bringebær, . Jeg har lyst til å legge inn én smoothie hver dag, for å få i meg en daglig. Dere har sikkert fått med dere at jeg har totalt dilla på smoothie? Banan er noe som passer perfekt i alle smoothies for å gi en god og rund smak.

Noen ganger kan det smake med en liten dessert på hverdagene også, og dette er en slik dessert. Sunne blåbær og bringebær sammen med mager kesam er . Verdens beste og enkleste dessert. Bruk det du har av frukt og lag en herlig dessert på 1-2-3. Posts about Mager kesam written by Maria. Bland sammen alle ingrediensene i en blender og kjør til en jevn, lilla og lekker smoothie. Tro det eller ei, men blåbær- og kesam med lime er . Bestilte det på etsy for noen uker siden, bare søk etter smoothie jar, . Oppskrifter for smoothie med kesam.

Gresk yoghurt er rundere i smaken enn mager kesam, så bruker du. Dette innlegget ble skrevet i Smoothie juicer og merket banan, drikke, . Har du prøvd å kjøre bringebær og kesam i en blender? Vi synes det er noe av det aller beste som finnes når det gjelder smoothie!

Vi spår at den kommer til å bli . Vil du starte dagen med en skikkelig energi og vitamin boost? Det gjorde jeg idag gjennom å spise en veldig god smoothie til frokost.

Comments have been closed/disabled for this content.