Smerter i magen venstre side

Som tidligere nevnt skyldes dette det meste av . Ca av alle sykebesøk dreier seg om akutte magesmerter. Galleblæren er et pæreformet organ som befinner seg under leveren på høyre side i øvre del av buken.

Milten er et relativt skjørt organ som befinner seg i øvre venstre . Jeg er en kvinne på år, har de seneste ukene hatt smerter på venstre side under ribbebena ( øverst i magen ) det . Hei, for ca en måned siden begynte jeg å merke et ubehag til venstre i magen, i området bak og under de nederste ribbeina . Har vondt på venstre side for navlen min og nedover. Har hatt smerter i nedre del av magen, venstre side siste sommeren 2011. Kun menssmerter på den ene siden – Kropp og helse. Divertikler – utposninger på tarmen – Helsebiblioteket.

Pasientinformasjon › Mage og tarmBufretLignendeDet vanligste symptomet på divertikkelsykdom er magesmerter i nedre del av magen, som regel på venstre side. Men noen ganger er smertene vi opplever signaler om at noe alvorlig kan være i. Smertene kan komme og gå eller være . Da befinner smertene seg nederst på høyre side av magen. Har du smerter nedover mot høyre side av magen?

Det siste døgnet har jeg hatt smerter nederst i venstre side av magen, i samme region hvor eggstokken ligger.

I natt var jeg så bekymret at jeg . En viktig del av fordøyelsessystemet er på venstre side av magen. Det er ikke super vondt men kjenner hele tiden en . Jeg spurte henne om hun hadde feber, måtte tisse ofte eller det sved når hun tisset. Venstre lateral- og inguinalregion.

Magesmerter er et uspesifikt symptom og opptrer ved alle akutt oppståtte. Kan skyldes diafragmairritasjon på samme side (luft, blo inflammasjon). Enkelte ganger får jeg stikk nederst i magen på venstre side.

Har fått bevisst at jeg ikke har chrons eller cølaki, hva ellers kan det være? I det siste har jeg hatt litt smerte i venstre del av magen altså i høyde av navlen. Jeg spiste feks Laks nå og fikk kort etter smerte på venstre siden av magen. Vondt i høyre side av magen – posted in Helse: Hei Jeg har hatt vondt i høyre del av magen i et par dager nå, og begynner å lure på hva det . Eldre mann, som bor litt ute i distriktet, har en tidlig morgen sterke smerter i mageregionen på venstre side.

Han tror først at de kan være forårsaket av nyrestein.

Comments have been closed/disabled for this content.