Smerter i lysken høyre side gravid

Er gravid i uke 5+og for en liten uke siden fikk jeg veldig vondt i ventre hofte. Noen ganger er det vondt helt fra nedre del i magen,på høyre s. Smerten kan være intens, nesten krampelignende og sitte i høyre eller venstre lyskeregion .

Siden i går Morrest har jeg hatt råå vondt i lysken på høyre side og bekkenet, var til legen med dette i går men han ble ikke klok så sendte meg . Noen som har vondt i lysken tett opp mot termin? Har det likt, har hatt det i høyre lyskel i et par uker. Denne siden er en del av Klikk. Gravid for første gang, termin 20. Er det noen her som har hatt svangerskap utenfor.

Har sinnsykt vonde stikkinger i siden – hjelp. Jeg er i uke og har fått noen utrolig vomde smerter i høyre side nederst i magen ned mot lysken. Akkurat der hvor magen begynner å bule . Medisin › Gynekologi og reproduksjon › Svangerskap og fødselBufretLignende21. Mange kvinner er plaget av nyresteinlignende smerter på høyre side. Har hatt stikking i høyre side, ikke lysken men eggstokken + litt smerter der.

Smerter i rygg er noe av det vanligste plagene gravide kan få.

Finn ut årsakene til at det er smerter i lysken høyre og venstre kvinner og hva. I denne sykdommen, skal kvinnen føler ikke bare smerte, men også hevelse i lysken på venstre side. I det siste har eg kjennt litt på høgre side også, men ikkje slik som på venstre. Eg er livredd for å ikkje skulle bli gravi å det plager meg derfor . Altså problemet sitter på kun på høyre side, og jeg gikk til. Kan nevne at jeg ikke er eller har vært gravid noen gang. Sissel Leirgulen minnes høsten for to år siden.

Etter hvert fikk Sissel svært store smerter i lysken. Noen får smerter midt i eller øverst oppe i magen. Dersom du opplever en skarp smerte i siden sammen med.

Galleblæren er et pæreformet organ som befinner seg under leveren på høyre side i øvre del av buken. Liknende smerter i høyre og venstre del av underlivet og litt høyere oppe, av kolikkaktig,. Tidlig abort og graviditet utenfor livmoren gir også smerter i underlivet.

Min historie begynnte sommeren 200 jeg var gravid me mitt barn og var 26. Smertene kommer i høyre lyske midt i hver syklus (EL) og varer til et par dager før mens. Jeg har vondt i lysken på venstre side. Hei du:) Eg er ei jente som er gravid i uke 21. Ofte kan en kjenne sterke, stikkende smerter i venstre og høyre lyske. Bilde av gravid dame som tar seg på ryggen.

Smertene kan også kjennes i lysken, innsiden av lårene, nedover benet til knærne og. Blir litt bekymra for denne rare smerter jeg ikke tror er normalt ved graviditet. Hoften låser seg når jeg må skreve, f eks skal ut av bilen eller bøye meg.

Comments have been closed/disabled for this content.