Smerte i venstre side av magen

Som tidligere nevnt skyldes dette det meste av . Spesielt ned til venstre under navlen, men av og til på den andre siden også. Tilstanden kan være symptomfri, eller den kan gi ubehag og smerter.

Milten er et relativt skjørt organ som befinner seg i øvre venstre hjørne av . Har vondt på venstre side for navlen min og nedover. Har hatt smerter i nedre del av magen, venstre side siste sommeren 2011. Men noen ganger er smertene vi opplever signaler om at noe alvorlig kan være i.

Da befinner smertene seg nederst på høyre side av magen. Det vanligste symptomet på divertikkelsykdom er magesmerter i nedre del av magen, som regel på venstre side. Hei, for ca en måned siden begynte jeg å merke et ubehag til venstre i magen, i området bak og under de nederste ribbeina . Det siste døgnet har jeg hatt smerter nederst i venstre side av magen, i samme region hvor eggstokken ligger.

Smertene kan komme og gå eller være . I natt var jeg så bekymret at jeg . Magesmerter – hva kan det være? BufretLignendeHar du smerter nedover mot høyre side av magen? En viktig del av fordøyelsessystemet er på venstre side av magen. Takvise, meget kraftige smerter kan skyldes en cyste på eggstokken.

Har hatt en rar smerte nederst på magen på venstre side, fikk det først . Det er ikke super vondt men kjenner hele tiden en . Venstre lateral- og inguinalregion. Kan skyldes diafragmairritasjon på samme side (luft, blo inflammasjon). Vondt i høyre side av magen – posted in Helse: Hei Jeg har hatt vondt i høyre del av magen i et par dager nå, og begynner å lure på hva det . I det siste har jeg hatt litt smerte i venstre del av magen altså i høyde av navlen.

Jeg spiste feks Laks nå og fikk kort etter smerte på venstre siden av magen. Jeg har verking og ubehag ved eggestokk område på venstre side. Enkelte ganger får jeg stikk nederst i magen på venstre side.

Har fått bevisst at jeg ikke har chrons eller cølaki, hva ellers kan det være?

Comments have been closed/disabled for this content.