Smerte i magen venstre side

Som tidligere nevnt skyldes dette det meste av . Stikkende smerter nederst i magen på venstre side skrevet i 2. Lurer på om det er noen andre som har opplevd dette.

Tilstanden kan være symptomfri, eller den kan gi ubehag og smerter. Milten er et relativt skjørt organ som befinner seg i øvre venstre hjørne av . Jeg er en kvinne på år, har de seneste ukene hatt smerter på venstre side under ribbebena ( øverst i magen ) det føles som en klump som ligger å vibrerer og . Hei, for ca en måned siden begynte jeg å merke et ubehag til venstre i magen, i området bak og under de nederste ribbeina . Har vondt på venstre side for navlen min og nedover. Har hatt smerter i nedre del av magen, venstre side siste sommeren 2011.

Men noen ganger er smertene vi opplever signaler om at noe alvorlig kan være i. Da befinner smertene seg nederst på høyre side av magen. Det vanligste symptomet på divertikkelsykdom er magesmerter i nedre del av magen, som regel på venstre side. Det siste døgnet har jeg hatt smerter nederst i venstre side av magen, i samme region hvor eggstokken ligger.

I natt var jeg så bekymret at jeg . Smertene kan komme og gå eller være . Har du smerter nedover mot høyre side av magen?

Nei: Magesmerter uten feber kan f eks skyldes smerter fra tarmen, magekatarr (magesyre), . Liknende smerter i høyre og venstre del av underlivet og litt høyere oppe,. En viktig del av fordøyelsessystemet er på venstre side av magen. Det er ikke super vondt men kjenner hele tiden en . Jeg spurte henne om hun hadde feber, måtte tisse ofte eller det sved når hun tisset.

Venstre lateral- og inguinalregion. Kan skyldes diafragmairritasjon på samme side (luft, blo inflammasjon). Enkelte ganger får jeg stikk nederst i magen på venstre side.

Har fått bevisst at jeg ikke har chrons eller cølaki, hva ellers kan det være? I det siste har jeg hatt litt smerte i venstre del av magen altså i høyde av navlen. Jeg spiste feks Laks nå og fikk kort etter smerte på venstre siden av magen.

Comments have been closed/disabled for this content.