Slankehistorier med bilder

En vinterdag i slutten av februar i år fikk jeg plutselig nok! Det spiller ingen rolle hvor stor eller liten man er, når man ikke . Vår metode er sunn, naturlig og enkel.

Dette er ikke en slankehistorie sakset fra et ukeblad etter julefeiringen. Dette bildet ble tatt av Vigdis Lindberg til jul i 2009. Jo , bilde av meg selv og link til min slankehistorie som endelig er publisert på Grete Roede sine nettsider 🙂 Har holdt på m dette en liten stund . Dere som har gått ned mange kg, skriv deres slankehistorie her!

Hmm kanskje vi skulle hatt slankehistorier (med bilder for de som tør) på . Jeg liker å høre om personer som har klart å slanke seg, jeg liker å lese om og se bilder av dem. Det motiverer meg mer enn noe annet. Kona May Brit (45) har full oversikt over ektemannens slankehistorier.

Hun finner fram et bilde fra 201 som viser en helt annen utgave av . En del av bloggen min kommer til å være viet dette temaet fremover, men også bilder og ting og tang som jeg gjør ellers kommer til å være med . De står frem med fullt navn, bilde og hvor de kommer fra, og felles for dem alle er at de blir brukt til å fortelle at de har gått ned flere kilo ved . Tiden etter slankingen kan være en like stor utfordring hadde jeg hørt – så jeg var innmari spent på hvordan dette ville gå. Bildet til venstre er tatt sommeren 201 før Tonje tok tak i kostholdet sitt.

I fjor sommer kom Tonje over det som skulle bli redningen. Hun tittet innom nettsiden til . Det er dårlig med bilder av med fra mitt. Jeg fikk spørsmål i forrige innlegg om ikke jeg kunne fortelle min slankehistorie. Jeg har en slankehistorie som er helt tragisk. Ta bilder går ann, og rett og slett min deg selv på hav du jobber fra og mot. Da Kristoffer fikk den tunge beskjeden av fastlegen sin, hadde han to valg.

Operasjon var det ene – men han valgte det andre: Å gjøre jobben selv. For år siden tok jeg bilde av meg selv i miniskjørt og kort topp. Vanlig er: # før- og etter bilder av personer som har gått drastisk ned i vekt # personlige slankehistorier fra virkeligheten # bilde og navn på . Har du en vellykket slankehistorie du vil dele?

Comments have been closed/disabled for this content.