Slankeblogg med bilder

Så jeg startet en anonym slankeblogg, registrerte daglig inntak for å være bevisst, fikk flere sponsorere, kjøpte mange bøker og blader om . Jeg fant et par bilder av meg fra henholdsvis juni og august 2008. Det var sommeren før jeg begynte med Prosjekt Ned i vekt, så de er representative for hvordan .

Jeg syns ikke sistnevnte kommer så veldig godt frem på bildene, men det føles ihvertfall 🙂 yoga. Jeg er spent på å se hvordan fasongen min er . Så, jeg tenkte jeg skulle legge ut bilder av hva jeg har spist til middag osv. I dag er det år siden jeg tok tak i livet mitt, virkelig tak i livet mitt, og bestemte meg for å få det tilbake.

Oppskrifter for slankeblogg med bilder. Så kanskje dette er nødt til å bli en slankeblogg? Du har photoshoppa bildet jeg tok av deg! Etter å ha gått ned over kilo ble slankeblogger Helene Bergland. Derfor la hun ut bilder av puppene sine bare få dager etter operasjonen. Når jeg tenker på slankeblogg, tenker jeg på to forskjellige ting.

Den ene er en som snakke rom kosthold og. Det var da jeg tok før-bildene og bestemte meg for å endre livsstil. Jeg har alltid visst at jeg ville gå ned i vekt, men jeg har bare ikke fått det til .

Derfor har jeg startet en slankeblogg der jeg skal fortelle om min kamp mot kiloene :). Bare et bilde kan skape masse motivasjon jo! I dag har jeg sittet å sett på før og etter bilder fra da jeg begynte på dietten og frem til nå. Men slike bilder føler jeg er . Her postes tilbakemeldinger fra Ketolyse – slankere.

A mean motherfuckin slankemaskin. Jeg var tjukk før jul også, jeg skal . Dette er punkt 8: Vær bevisst på den totale mengden bilder du . Legger ved et bilde av vekta sånn den er i dag, kg opp på røft regnet 8. Dette vil på ingen måte bli noen hysterisk slankeblogg, men jeg vil . Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Skjønner godt hvis du føler det blir litt privat, men sånn er det nå med blogging.

Man må nesten være litt privat for å . Men nå når jeg leser, ser jeg jo at dette er en slanke blogg. Har bytta nå 🙂 Så forhåpentligvis litt enklere og lese 🙂 Ja, nå var det fint og lyst og lett å lese! Inspirerende med oppskrifter og bilder. Det er dessverre en økende trend å legge ut bilder av seg selv på sin slanke-blogg der vekten er redusert siden sist. Har fått d ganske ok på stua nå, så kan vise fram den.

Etterhvert kommer det bilder av resten. Kjøpte for år siden en leilighet på 56kvm i ett b.

Comments have been closed/disabled for this content.