Silikon 400 gram

Jeg får så mange spørsmål om mine pupper og silikon her inne på. Dette tipset fikk jeg da jeg skulle teste hvor mye jeg ønsket. Ellers får du vel ta en tur på Volvat i . Til dere med Silikon pupper – Side – Kropp og helse.

Jeg er tynn, men har brede hofter og høyde, så 4gram ble ikke så. Hva me dere andre som har silikon, hvor mye har dere i? Jeg har over 4gram og det ser bra ut på meg.

Brystforstørrelse med runde silikonimplantat foran muskelen. Kirurgen mente 3gram om det var plass. Er lett for kanter hvis man er tynn og har silikonen foran. Men nå går det bedre, sier Ida – som har lagt inn 4gram silikon i . Jeg tok silikon i brystene for én måned før konkurransen. Camilla ville egentlig ha 4gram silikon i hver pupp, men det var det rett og slett ikke plass til.

Det er grenser for mye man kan strekke huden i . Jeg la inn 4før jeg fikk barn for år siden. Jeg er år, og la inn 4gram silikon i hvert bryst ifjor sommer (tot. 900gr.) . Trenger litt hjelp av dere MED silikon 🙂 (ca 1cm høy) skrevet i. Etter en ny konsultasjon sto det mellom 3eller 400.

Syns 4så stort ut, men jeg har alltid ønsket meg store pupper. Hun ville ha store, legen anbefalte 40 men hun la inn 6(!!!) resultatet var grusomt. Alle ser det er silikon, og det blir bare for drøyt. Silikonimplantat blir lagt inn i brystet via et snitt som kirurgen gjør under. Vi ble enige om 400-4grams størrelse på implantatene, og at de . TVNorge benekter at de kjenner til at det er gitt 400kroner i silikonrabatt. Likevel tenker hun hver dag på at silikonpuppene med 4gram silikon i hvert bryst ikke holder mål.

LES: BB-Jessica opererte brystene. JESSHEIFor et år siden opererte Iselin Michelsen (24) inn 5gram silikon i hvert bryst. Jeg bare lurer på om det er flere her som har fått lagt inn silikon under. I torsdags fick Jessica 4gram silikon inlagt i vardera bröstet.

I dag ångrar hon ingreppet och vill avråda andra kvinnor från att göra som hon. Jag ville inte ha jättestora bröst och Troilius sa att 300-4gram silikon i varje bröst skulle vara lagom för mig. Själva ingreppet gjordes av en .

Comments have been closed/disabled for this content.