Si opp abonnement på sats

Her finner du nyttig informasjon som gir deg svar på eventuelle spørsmål du måtte ha. SATS ELIXIA har sagt opp Medlemsavtalen iht. Jeg lurer på hvordan jeg avslutter mitt medlemskap i SATS?

Har vært passiv medlem i noen mnd og vil derfor melde meg ut av Sats. Jeg sier opp mitt medlemskap fra 31. Sats Elixias kundeservice får stryk av en rekke kunder. På e-post truet jeg med å si opp, hvis ikke de ordnet opp. Stiller et treningssenter krav om at du må møte opp personlig for å si opp et.

Hos Sats heter det seg at oppsigelse av medlemskap bør skje . Er det noen som har peiling på hva man kan klare å si opp. Jeg måtte i allefall betale ut bindingstiden på S. Jeg tegnet et abonnement på Elixia i Mai med års bindingsti. Var støttemedlem i lengre tid på ett av disse sentrene, og bestemte meg for å si opp. Kommentar: SATS-kjeden bruker strenge metoder i kampen om kundene.

Du har heller ikke anledning til å si opp årsmedlemskapet, med . Men jeg hadde et abonnement der jeg kunne trene på alle sentre!

Presseansvarlig i SatsElixia har dette å si til saken;. Manglende kundeservice på Elixia – jeg endte med å si opp medlemskapet. Med slike beløp, har jeg VIRKELIG IKKE noen rett til å si opp avtalen?

Min erfaring med SATS, som jeg mistenker er av samme ulla som Elixia, . Siden han hadde bundet seg i 12mnd ga han blaffen i prøve å si opp abonnementet sitt, og tenkte ikke noe mer over saken. Jeg prøvde å ringe uten å komme gjennom til dere, så sendte epost der jeg sa opp mitt medlemskap. Pressekontakt Emil Steen sier til VG at gamle kunder får beholde sitt . Stiller de for eksempel krav om at du må møte opp personlig for å si opp et.

Oppsigelse: Sjekk hvordan du må si opp avtalen din og hvor lang . Dersom du ønsker å si opp ditt abonnement så kan du kontakte vår. Finn ut hvordan du viser aktive, utløpende og tidligere abonnementer, endrer abonnementspreferanser og avbryter abonnementer og .

Comments have been closed/disabled for this content.