TV Hjelper har sendt tre personer til uavhengige frisører i Oslo. Prislappen ligger på fra 2kroner til rett over 5kroner. Det er derfor vi kan tilby priser tilgjengelig for de fleste.

Oslo mer eller mindre siden 199 men har enda ikke klart å finne og slå meg til ro med en frisør jeg kan kalle min. Flink og rimelig frisør Osloinnlegg10. Rimelig frisør i Osloinnlegg17.

Oversikt over frisør på Gjerrigknark.

BufretLignendeEn ivrig besøkende ved navn Thomas har tipset oss om en frisør i Oslo som tar 1kroner per klipp. Finnes det noe billigere frisøralternativ i Oslo mon tro? Alle studenter får studentrabatt på alle behandlinger alle ukedager mellom 10. Caroline Denise Svendsen, assisterende daglig leder hos Gevir frisørsalong i Oslo, sier at det fint går an å gå lenger mellom hvert frisørbesøk . Studentlivet er tøft, og tanken på at en basis herreklipp som tar en dyktig frisør et kvarter å utføre koster meg timer lønn gjør meg. Nytt frisørkonsept som tilbyr rask og effektiv hårklipp for damer og menn. Pleide klippe meg på Casablanca frisørsalong i Hausmansgate, men dama er ingen fan av at jeg klipper meg alt for kort.

Vi er en av de billigste frisørsalongene i Oslo. Selv om prisene er lave har vi fullt fokus på kvalitet og kundens velvære.

Kom innom for en rimelig og hyggelig . Er det noen som kan gi meg et GODT tips om en god OG billig frisør i Oslo? Olavs frisør er rimelig og veldig grei. Jeg trenger tips om en ålreit, og forholdsvis rimelig, frisør(salong) i Oslo. Gjerne en som har mulighet for drop in. Velkommen til Saxoføn dame herre frisør i Oslo! Ser etter en god frisør i Oslo (Majorstua, Frogner, etc), der jeg kan klippe meg uten å måtte betale 4spenn for det.

Norsk Frisørskole er et datterselskap i Raise Gruppen. Prisliste Bergen – Norsk Frisør Skolenorskfrisorskole. Prisene er stive bare for å stusse håret synes jeg.

Noen som vet om noen rimelige frisører i . Stripe håret i Oslo, trenger tips til frisør raskt! AnonymforuHar dere et tips til en frisør som striper forsiktige blonde striper i Oslo?

Comments have been closed/disabled for this content.