Røde prikker på brystet

Fra halsen og ned til puppene, rett ovenfor puppene. Så har jeg masse masse masse røde prikker, jeg aner ikke hva det er. Gir kløende røde flekker på fremsiden av brystet.

Tinea versicolor: Overfladisk soppinfeksjon som gir flassende røde eller brune flekker i huden. Du bare oppdage stygge røde flekker på brystet? Flekker på huden kan være forårsaket av en rekke årsaker. Mesteparten av tiden, hud flekker når huden .

Jeg er plaget med utslett fra midt på brystet og oppover mot halsen til der. Noen ganger blir det igjen noen små, røde, ikke-kløende flekker i . Er år gammal, og no i det siste har eg fått endel røde prikker på brystet og på skuldrane. Røde prikker på bryst etter sexinnlegg12.

Har hatt 3-stk nå en stunmen det kommer flere . Amming og flaske: Har fått noen røde prikker nå. Baby på uker, med røde små prikker på brystet. Forum › Generell diskusjon › GenereltBufret22.

Har fått røde flekker på bryst og rygg på størrelse med et knappenålshode, noen litt større. Oppdaget de på brystet for en tid tilbake. Har du nylig oppdaget én eller flere røde føflekk-lignende prikker på.

I dag oppdaget jeg at jeg har røde prikker oppe på brystet. Jeg vet ikke hva det kommer av. Nå er det også på armene, men lite på brystet. Jeg er en gutt på år som har begynt å trene en del. Men har slitt med at jeg får noen røde prikker på brystet, når jeg tar ekstra mye i. Har det lille barnet rare prikker, utslett eller tørr hud?

Hvis huden blir rød og flasser, kan det skyldes at babyen reagerer på matvarer som mammaen har spist, eller. Denne formen for utslett er vanligst på brystet, på halsen og under armene. Vannkopper vises som røde flekker i ansiktet og på kroppen.

Utslettet er blekt rosa, mest utbredt på hals og bryst. Det startet under armene, og utviklet seg til brystet, magen, litt på ryggen, og nå oppover . Hei, jeg fikk nylig bitte små røde prikker på det enne brystet. Jeg fikk det da jeg solte meg og synes det er merkeligt.

Comments have been closed/disabled for this content.