Pull up stang g sport

Ideelt redskap til trening av overkroppen. Ta pull-ups, armhevinger, sit-ups og mye mer hjemme! Passer i døråpninger med bredde på opptil uten at du må . Chin up-stangen, som gir den beste treningen for øvre rygg, kan enkelt monteres i døråpningen.

I tillegg til å trene biceps, triceps, magemusklene, . Spar denne filtreringen i min . Sportamore Sportamore, i, Fri frakt og fri retur dagers åpent kjøp.

Kjøpte selv pullup-bar der i sommer. Ingen skruer, tas ned igjen etter trening. Bør nok ikke brukes på dører med . Jeg kunne tenkt meg å kjøpe en pull up bar, og har prøvd å søke litt rundtom på.

Skrevet av Emne: Hvor i alle dager kan jeg få kjøpt en Pull-up-stang ? Moderator: Jooooohn) ; Hvor i alle dager kan jeg få kjøpt en Pull-up-stang ? XL Xl Pull-Up Stang for døråpinger. XL Pull-Up Stang for døråpning. Sammenlign tilbud på Chin up stang i kategorien Kampsport og fitness fra en.

Tren overkroppen på den tradisjonelle måten! Casall Hit Chin up bar Pro stan kroppshevingsstativ. Reebok Functional Pull Up Bar Delta. SPORTline Chin-Up Bar LRC111 inSPORTline.

Selger en helt ny pull up stang, den er ubrukt. Bare det å henge i stanga mens du strammer muskulaturen er god trening. Foreløpig er det svært lite som minner om nytt og dyrt treningsutstyr. Det eneste nye i det slitte treningslokalet på gulvet i idrettshallen i Værnes . Halve prisen av de jeg fant på G-sport.

Ikke helt funnet ut hvilken chin – up bar jeg skal ha enda, men må snart finne ut det også. Gutrene min ønsker seg en stang for trene styrke i armene. Har vært innom G-sport og Intersport og flere hadde aldri sett det før!

Likevel endte det smått katastrofalt under vorspielturning, og jeg tror ikke stanga har funnet veien opp igjen.

Comments have been closed/disabled for this content.